„Dodon, Moldova nu este a ta”. Cu acest mesaj a fost întâmpinat preşedintele de unii reprezentanţi ai diasporei din Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul zilei de marţi, 7 februarie, după ce s-au încheiat toate întrevederile cu înalţii oficiali europeni, Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanţii diasporei din Belgia. Şeful statului afirmă că a avut o discuţie bună, însă, potrivit lui, la eveniment au fost persoane care au avut un alt scop.

Spre deosebire de întâlnirea recentă avută de şeful statului cu diaspora din Rusia, unde Igor Dodon a fost întâmpinat cu urale, se pare că la Bruxelles nu toţi au fost la fel de prietenoşi cu preşedintele ţării.

Din fotografia postată de Igor Dodon pe Facebook, observăm că pe peretele sălii unde a avut loc întrevederea este un mesaj: „Dodon, Moldova nu este a ta”. Chiar Igor Dodon confirmă în postarea sa de pe Facebook că unii au avut alte scopuri.

„Eu cred că a fost o discuţie bună, chiar dacă au fost şi persoane care probabil au venit cu alt scop. Sala la ambasadă a fost arhiplină. Am incercat să răspund la toate întrebările timp de aproape2 ore.   Mulţumesc tuturor celor care au venit. Vă promit că voi încerca să am astfel de întrevederi oriunde voi merge în afara ţării. Este bine că informaţia să fie din prima sursă pentru a evita orice interpretări posibile.                                                                 Avem circa 100 de dosare pentru funcţia de consilier prezidenţial pe diaspora. În scurt timp vom decide şi vă invit să fixam prioritatile imediate în activitatea pe acest domeniu”, a menţionat preşedintele ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite