Dodon aduce artişti ruşi la Chişinău pentru a sărbători încheierea Operaţiunii Iaşi-Chişinău: Simbolizează eliberarea ţării noastre de sub ocupaţia fascistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon va organiza un concert pe 24 august, la Chişinău, cu prilejul aniversării a 73-a a Operaţiunii Iaşi-Chişinău. Şeful statului susţine că această zi este una istorică pentru Republica Moldova şi simbolizează „eliberarea ţării noastre de sub ocupaţia fascistă”.

Potrivit lui Igor Dodon, la ora 10:00, în data de 24 august, la Complexul Memorial „Capul de pod Şerpeni”, va avea loc ceremonia de depunere de flori la Focul Veşnic. Tot aici, va fi deschisă o bucătărie în care va fi preparat tradiţionalul terci soldăţesc.

La ora 19:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, va avea loc un concert festiv. Pe scenă vor evolua Orchestra Prezidenţială, corul Arhieresc de la Mănăstirea Curchi şi intepretul rus Grigorii Leps.

„Îi invitam pe toţi, indiferent de viziunile şi preferinţele politice, cărora le este scumpă memoria eroilor căzuţi pentru eliberarea Moldovei, să participe la acţiunile cu prilejul acestei zile”, a menţionat Dodon pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite