Democraţii susţin că vor propune un prim-ministru integru şi incoruptibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Sârbu susţine că premierul desemnat de PD va fi un om integru. FOTO Alexandru Tarlev
Sergiu Sârbu susţine că premierul desemnat de PD va fi un om integru. FOTO Alexandru Tarlev

Democraţii susţin că vor înainta un candidat la funcţia de premier care să nu fi avut probleme cu justiţia şi care nu a fost acuzat niciodată de corupţie.

„Consiliul politic al PDM se va convoca marţi, 12 ianuarie, în şedinţă şi va decide asupra candidatului la funcţia de premier. Sper ca acesta să fie desemnat de către şeful statului”, a precizat Sergiu Sârbu, în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro Tv, transmite IPN.

Întrebat dacă acesta va fi Vladimir Plahotniuc, Sârbu a evitat să ofere un răspuns concret, dar a dat asigurări că va fi un candidat integru. „În privinţa lui Plahotniuc a fost o campanie de 5-6 ani, regizată şi finanţată la greu din bani ştim noi de unde. O campanie de manipulare şi de minciună, Oricine poate să devină victima unei astfel de campanii. Noi vom înainta un candidat integru, fără nicio suspiciune de corupţie, iar Nicolae Timofte nu va avea motive să respingă acest candidat”, a declarat Sârbu.

Candidatul pentru funcţia de premier va fi înaintat de către majoritatea parlamentară miercuri, 13 ianuarie, iar săptămâna viitoare Parlamentul îi va acorda votul de încredere. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite