Băsescu către basarabeni: „Ponta e totuna cu Voronin. Aveţi grijă să nu vă mintă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu la întâlnirea cu bloggerii şi jurnaliştii moldoveni
Traian Băsescu la întâlnirea cu bloggerii şi jurnaliştii moldoveni

„Să aveţi grijă să nu vă mintă!", este mesajul lui Traian Băsescu pentru basarabeni în ajunul vizitei premierului român Victor Ponta la Chişinău.

„Este un om care minte foarte mult, şi-a plagiat toată biografia, nu ştiu dacă nu şi-a plagiat şi data naşterii. Omul ăsta poate fi chiar el însuşi plagiat", a explicat preşedintele suspendat, în timpul unei întâlniri cu un un grup de bloggeri şi jurnalişti din Republica Moldova, care a avut loc azi la Bucureşti.

Victor Ponta, întâmpinat cu proteste la Chişinău

Ponta l-a făcut pe Filat să-l aştepte

Premierul Vlad Filat: „Sper că situaţia din România se va calma şi, indiferent cine va fi la guvernare, relaţia cu Republica Moldova va rămâne o prioritate"

Mai mult, el l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin. „Să-i dai unui om mandatul de premier şi el să fie primul care te suspendă, să falsifice legislaţia... Asta nu arată decât mentalitate comunistă, bolşevică. Aşa ar fi procedat şi Voronin. Voronin şi Ponta, totuna", a precizat Traian Băsescu.

Deşi a mărturisit că este o misiune grea, Băsescu s-a arătat încrezător în şansele lui de a câştiga referendumul din 29 iulie. „Este un moment nepotrivit, sunt un preşedinte cu popularitatea erodată de 8 ani de mandat şi de 3 ani de criză, dar asta nu înseamnă că n-o să încerc să câştig. Este o misiune imposibilă, dar şi eu sunt un politician imposibil. Nu mă las până nu văd că am pierdut. Mă îndoiesc că românii îşi vor da preşedintele pe hoţii din Parlament", a spus Băsescu.

„Noi suntem români, nu suntem debili!". Românii din diasporă, egalaţi cu alienaţii mintal

Doar cinci secții de votare în Republica Moldova pentru referendumul din 29 iulie

Tototadă, el şi-a exprimat speranţa că relaţiile dintre România şi Republica Moldova nu vor avea de suferit, în cazul în care nu se va întoarce la Controceni. „Pentru mine, ca preşedinte şi ca cetăţean, Republica Moldova rămâne o prioritate şi, chiar dacă pe unii îi deranjează, n-o să ezit să spun că suntem un singur popor în două state. [...] Noi ne vom uni în interiorul Uniunii Europene", a ţinut să sublinieze Traian Băsesu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite