Liderii protestatarilor nu se tem de dosare penale şi intimidări

Liderii protestatarilor nu se tem de dosare penale şi intimidări

Protestatarii nu vor înceta manifestaţiile împotriva Guvernării. FOTO Alexandru Tarlev

Renato Usatîi, Igor Dodon şi Andrei Năstase nu se tem de dosarele penale cu care îi ameninţă guvernarea şi nu se vor lăsa intimidaţi, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este o încercare de a ne intimida, de a ne face să cedăm. Zeci de mii de oameni protestează, însă procurorul general se află în funcţie, la fel ca şi directorul CNA. Vom continua să protestăm paşnic pentru a face presiuni ca această guvernare să plece”, a spus Igor Dodon, preşedintele PSRM.
 
Şi liderul PPPN, Renato Usatîi, a declarat că va continua să protesteze. „Ceia ce s-a întâmplat până acum este o anarhie care a fost ascunsă sub paravanul democraţiei. Oamenii ne susţin. Atunci când am blocat intrarea în Chişinău, majoritatea şoferilor ne salutau şi ne îndemnau să nu cedăm. Ei erau gata să aştepte şi 48 de ore pe ger, doar să se facă nişte schimbări în această ţară. Guvernanţii se tem de noi. Mihai Ghimpu a refuzat funcţia de speaker. Este clar cât de speriat este. Cel mai probabil că această funcţie va reveni unuia din fugarii din PLDM”, a declarat Usatîi.
 
Andrei Năstase, liderul Platformei „DA”, de asemena s-a pronunţat pentru continuarea protestelor. „De un an noi tot protestăm. Dar nici o cedare. Doar suntem minţiţi. Oamenii deja nu-mi mai permit să discut cu guvernanţii”, a spus Năstase.
 
citeste totul despre: