Se fac angajări la Centrul "Acasă" şi în confecţii. Vezi oferta angajatorilor

Se fac angajări la Centrul

Centrul "Acasă" scoate la concurs şase locuri de muncă

Potrivit datelor primite de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, angajatorii din judeţ oferă zilele acestea 90 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în domeniul confecţiilor, dar au apărut locuri de muncă - şi chiar pentru absolvenţii de studii superioare - şi în sănătate şi asistenţă socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de Recuperare, Tratament şi Îngrijire "Acasă" din Zalău are nevoie de personal suplimentar, aşa că scoate la concurs şase posturi. Patru dintre ele sunt pentru absolvenţi de studii superioare şi sunt de consilier juridic, psiholog, asistent social şi medic medicină generală. Centrul mai angajează şi un asistent medical, care trebuie să fie absolvent de şcoală post-liceală sanitară, şi un îngrijitor curăţenie.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite, însă, de angajatorii din domeniul confecţiilor. Universal anagajează 25 de muncitori, SC Pietra Cata Confex SRL - 20, Sc Caafs Profi SRL - 15, iar Bellinea, şase.

În industria lemnului sunt puse la bătaie cinci locuri de muncă, în comerţ unul, opt în industria alimentară şi patru în servicii. Exceptând joburile de la Centrul "Acasă", restul angajatorilor oferă doar două locuri de muncă pentru absolvenţii de studii superioare. Este vorba despre cele două posturi de inginer (unul mecanic, altul metalurg) de la SC Rominserv Valves IAIFO, existente în ofertă de mai multe săptămâni.


citeste totul despre: