PNŢCD Sălaj se uneşte sub o singură conducere. Vezi cine este preşedintele agreat de toate facţiunile

PNŢCD Sălaj se uneşte sub o singură conducere. Vezi cine este preşedintele agreat de toate facţiunile

Nicolae Joldoş, preşedintele PNŢCD Sălaj

Ţărăniştii din Sălaj, indiferent de facţiunea din care fac parte, îşi unesc forţele pentru alegeri. Ei şi-au desemnat un sigur preşedinte, agreat de toate organizaţiile centrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Florin Joldoş este preşedintele tuturor ţărăniştilor din Sălaj, după ce membrii partidului, indiferent de facţiune, au realizat că împreună ar putea fi mai puternici la alegerile locale din 10 iunie. "Fiecare din noi a înţeles că lucrurile care ne leagă sunt mai importante decât lucrurile care ne dezbină, iar interesul PNŢCD primează interesului personal, aşa cum unitatea trebuie să primeze eventualelor conflicte şi interese interpersonale", a precizat astăzi, marţi, 8 mai, într-o conferinţă de presă, noul preşedinte. La conferinţă au fost prezenţi şi liderii celor două facţiuni din PNTCD, Felix Perneş, reprezentantul "aripii Miluţ", şi Vasile Pop, susţinător al "aripii Sârbu", acum vicepreşedinţi ai organizaţiei reîntregite, care au confirmat mesajul de unitate transmis de Joldoş. În urma divizării conducerilor centrale, am încercat şi noi să divizăm organizaţia pentru fiecare aripă. Organizaţiile centrale trebuie să ţină, însă, cont de membrii organizaţiilor judeţene. Iar noi am decis să ne unim şi am hotărât ca o persoană agreată de toate organizaţiile centrale să conducă organizaţia judeţeană", a explicat Vasile Pop.

Cine este Nicolae Florin Joldoş

Preşedintele ţărăniştilor sălăjeni are doar 33 de ani, este de profesie inginer constructor şi se ocupă, în prezent, de administrarea unei firme de proiectare în construcţii. Este membru vechi în PNŢCD, întrând în rândurile partidului - iniţial în organizaţia de tineret - încă din 1996, pe vremea când avea doar 17 ani.

Referitor la alegerile locale, conducerea organizaţiei judeţene a PNŢCD a anunţat că a depus liste, complete şi incomplete, pentru 20 de unităţi administrative din judeţ. Ţărăniştii mizează în special pe tineri, lăudându-se cu o medie de vârstă a candidaţilor la Consiliul Local Zalău de numai 37 de ani, iar la Consiliul Judeţean, puţin peste 40 de ani.

"Sunt oameni tineri, dar nu lipsiţi de experienţă", a spus Gheorghe Stanciu, candidatul PNŢCD la preeşdinţia Consiliului Judeţean, care a dezvăluit că mulţi dintre cei de pe liste nici nu au vrut să candideze ori să facă politică. Vizavi de revenirea la PNŢCD, Stanciu a spus că e, de fapt, "o întoarcere acasă" şi a apreciat că partidul lui Coposu este singurul de la care a avut şi are de învăţat. "De la celelalte partide n-am avut nimic de învăţat", a spus el.La conferinţa de presă de azi a fost prezent şi candidatul partidului la funcţia de primar al Zalăului, Adrian Buda.

Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a afla cele mai interesante informaţii din Sălaj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

citeste totul despre: