Liviu Dragnea, la Vaslui: „Oamenii ne cer să continuăm cu modificarea legislaţiei pentru a stopa cât mai mult abuzurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, la Vaslui, alături de Dumitru Buzatu, şeful PSD Vaslui FOTO Simona Voicu
Liviu Dragnea, la Vaslui, alături de Dumitru Buzatu, şeful PSD Vaslui FOTO Simona Voicu

Aflat în turneu în regiunea Moldovei, şeful PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit vineri, 12 ianuarie, cu primarii şi liderii PSD Vaslui.

Referitor la criza din PSD, Liviu Dragnea a declarat la întâlnirea cu liderii social democraţi de la Vaslui, că este "mult mai puţin decât se vede".

Despre o eventuală demisie a ministrului Carmen Dan, Dragnea a declarat: "Din ce am înţeles, că nu am văzut aseară, doamna ministru a ieşit cu nişte informaţii destul de bine fundamentate şi argumentate".

Întrebat de jurnalişti, Dragnea a declarat că în PSD nu sunt tabere. "Nici vorbă", a spus acesta.

După întâlnirea cu membrii de partid şi liderii PSD Vaslui, Liviu Dragnea a declarat că membrii din teritoriu ar fi făcut apel la unitate în partid şi continuarea reformei cu legile Justiţiei pentru ”a stopa abuzurile”.

”Am avut discuţii în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală şi anume românul să trăiască mai bine, să aibă mai mulţi bani în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv şi, în alte planuri, să facem tot ce ne stă în putinţă că acolo unde nu e rânduială să punem rânduială şi să continuăm cu modificarea legislaţiei pentru a stopa cât mai mult abuzurile”.

Dragnea a refuzat să comenteze despre tensiunile dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, Dragnea: ”Nu mă bag şi nu comentez în această perioadă absolut nimic pe acest subiect”.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite