Se caută sudori din Mehedinţi pentru diverse şantiere din Europa

Se caută sudori din Mehedinţi pentru diverse şantiere din Europa

Au succes cei cu experienţă în şantierul naval

O firmă din Bucureşti le-a oferit mehedinţenilor, astăzi, 39 de locuri de muncă în străinătate. Muncitorii din zonă sunt recunoscuţi pentru experienţa acumulată în şantierele navale. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 350 de persoane lipsite de un loc de muncă şi-au încercat norocul la Bursa locurilor de muncă organizată, astăzi, la Drobeta Turnu Severin.

Organizatorii au adus la bursă un număr de 45 de societăţi comerciale aflate în căutare de forţă de muncă, oferta fiind destul de bună: 285 de locuri de muncă în domenii diverse.

Cele mai multe oferte au fost în construcţii (circa 100), 50 în confecţii, prestări servicii sau construcţii navale.CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO


De remarcat a fost un angajator din Bucureşti, care a oferit- în Mehedinţi- 39 de locuri de muncă pentru sudori în argon (20 de locuri), lăcătuş mecanic (10), 5 electricieni, maistru sudor (2), un maistru lăcătuş mecanic, dar un responsabil securitate, care să lucreze în şantiere din afara României: Italia, Grecia, Belgia şi Olanda.

“Li se asigură transport de la Bucureşti la şantiere, vor merge la probe în Bucureşti, cu transportul asigurat de firmă. Deci, pe ei nu-i costă absolut nimic.

Le trebuie doar documentele prin care atestă că au calificarea necesară şi nu există limită de vârstă.  Trebuie să ştie meserie pentru a fi acceptaţi. Sunt selectaţi în urma probelor la care vor fi supuşi”, ne-a spus reprezentantul firmei bucureştene.

Muncitorilor li se oferă cazare, masă şi transport. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0725/027000. 

citeste totul despre: