VIDEO OZN-uri filmate lângă reactoarele nucleare din Fukushima?

VIDEO OZN-uri filmate lângă reactoarele nucleare din Fukushima?

Imaginile cu OZN-uri de la Fukushima au fost postate pe Youtube

O înregistrarea apărută pe Youtube lansează ipoteza că OZN-urile se apropie de unul dintre reactorele nucleare de la Fukushima imediat după una dintre explozii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrarea surprinde imagini ale unui OZN care se apropie de unul dintre reactoarele nucleare de la Fukushima, la câteva secunde după o explozie, a apărut pe internet în 14 martie.

În înregistrare se observă un obiect care care planează imediat după explozie în apropierea reactorului nuclear, însă obiectul poate fi confundat cu o bucată din reactor, care a zburat în aer în urma exploziei.

Apariţia celui de-al doilea OZN pare inexplicabilă, având în vedere că acesta se apropie cu viteză constantă de clădirea în care se află reactorul nuclear exact în momentul în care aceasta explodează. Obiectul pare cu atât mai ciudat cu cât bucăţile din reactor zboară într-o direcţie, iar posibilul OZN se deplasează spre reactor, apoi pare că se aşează la sol.

Cel care a realizat filmul spune că a filtrat imaginile transmise live în timpul exploziei de la televiziunea locală, care ulterior ar fi fost cenzurat apariţia obiectelor zburătoare neidentificate, când a redifuzat imaginile.

OZN la tsunami?

Un alt obiect neidentificat, care face salturi cu o viteză incredibilă, chiar în timpul valului tsunami din Japonia, a fost filmat şi este analizat de specialiştii care se ocupă de studierea fenomenului OZN.

OZN filmat la CNN

Un tânăr care a urmărit live dezastrul pe CNN susţine la rândul său, într-un înregistrare postată pe Youtube, că şi el a sesizat un obiect zburător neidentificat, în timpul tsunamiului care a măturat Japonia vinerea trecută.

citeste totul despre: