Tragedie în curtea unei multinaţionale. O elevă de 17 ani, aflată în practică, a murit în urma unui accident stupid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Augustinov, victimă a unui accident de muncă produs în curtea unei mari fabrici FOTO Facebook
Mihaela Augustinov, victimă a unui accident de muncă produs în curtea unei mari fabrici FOTO Facebook

Mihaela Augustinov (17 ani), elevă în cadrul unei şcoli profesionale şi aflată în practică la o multinaţională cu mii de angajaţi, a murit miercuri în urma unui groaznic accident produs chiar în curtea fabricii. Tânăra a fost călcată de un autobuz care transporta muncitori.

Un accident de muncă mortal a avut loc miercuri, la Sânnicolau Mare, în curtea fabricii Delphi Packard, una dintre cele mai mari fabrici din Banat, cu mii de angajaţi. Mihaela Augustinov, o fată de 17 ani, elevă a Liceului Tehnologic „Kristofor Naco” din Sânnicolau Mare a fost împreună cu colegii la orele de practică susţinute în cadrul fabricii Delphi. În jurul orei 14.00, când tinerii erau în curtea fabricii pentru a se pregăti să plece acasă, un autobuz care transporta muncitori şi care efectua manevre în curtea companiei a călcat-o pe Mihaela. Fata a fost strivită de una dintre roţile autobuzului şi a murit.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Pavel Kassai a declarat pentru „Adevărul” că accidentul este tratat ca unul de muncă, tânăra fiind în  practică la Delphi cu acte în regulă, alături de alţi elevi, care erau însoţiţi de un cadru didactic. Potrivit lui Pavel Kassai, fata a ieşit din grupul de elevi, iar într-un moment de neatenţie a fost lovită de autobuzul care parca în curte.

„Este un accident de muncă de traseu. Fata făcea practică la Delphi cu acte în regulă la Delphi. Era toată clasa acolo. Profesoara i-a grupat într-un loc, iar fata a ieşit din grup şi a fugit prin faţa autobuzului. A agăţat-o cu roata din dreapta şi a călcat-o. Suntem conectaţi cu Poliţia din Sânnicolau Mare pentru a prelua toate datele”, a declarat Pavel Kassai. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat că şoferul autobuzului, un bărbat de 51 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite