Poliţia Locală Timişoara i-a amendat pe poliţiştii care au parcat aiurea şi au încins spiritele pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vaida şi Poliţia Locală Timişoara

Direcţia Poliţia LocalăTimişoara a comunicat faptul că cei doi poliţişti locali care şi-au parcat maşinile în faţa instituţiei încurcând circulaţia pietonilor au fost sancţionaţi.

„Miliţiene Cojan (n.r. şeful Poliţiei Locale), tu şi adunătura ta de nesimţiţi, ce-ar fi să vă auto-amendaţi?”, a scris Corneliu Vaida lângă fotografia distribuită pe Facebook, în care două maşini ale Poliţiei Locale sunt parcate ilegal pe trotuar, blocând circulaţia pietonilor.

Pentru gestul său, Vaida a devenit primul timişorean amendat de Poliţia Locală pentru postările pe reţeaua socială Facebook. Amanda a fost de 900 de lei. 

Ce a urmat nu este greu de imaginat. Facebook a devenit un veritabil duşman al Poliţiei Locale Timişoara, cetăţenii din Timişoara şi din toată ţara transmiţând mesaje „de bine” care nu pot fi reproduse aici.

Pentru a mai spăla din imaginea şifonată, Direcţia Poliţia Locală Timişoara a comunicat, astăzi, faptul că, cei doi poliţişti locali care au parcat aiurea şi au provocat reacţiile de pe Facebook au fost sancţionaţi.

„Cei doi poliţişti locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din faţa instituţiei la data de 12.04.2017, încurcând circulaţia pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe reţeaua de socializare şi în mass-media, au fost sancţionaţi conform OUG 195/2002 – Codul Rutier, cu câte 290 lei fiecare şi câte 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevăzută de art. 142 lit. N, unde este stipulat că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, dacă nu se asigură spaţiu de cel puţin un metru pentru circulaţia pietonilor. De asemenea, Poliţia Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situaţii să nu se mai întâmple, fiind montate camere de luat vederi şi urmând a se trasa zona destinată pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat”, a transmis Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Timişoara. 


Citiţi şi:


Amendă de 900 de lei pentru timişoreanul care a pus pe Facebook fotografiile cu maşinile parcate ilegal de Poliţia Locală


Poliţia Locală avertizează: „Postarea de cuvinte şi expresii jignitoare pe Facebook se sancţionează cu amendă”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite