O studentă moldoveancă îi răspunde lui Banciu: „Sunt o curvă, studentă în România, care nu a rămas gravidă din primul semestru. Ura!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu a primit replica de la o tânără care studiază la Timişoara
Radu Banciu a primit replica de la o tânără care studiază la Timişoara

Virginia Romanovici, studentă la Timişoara, i-a transmis un mesaj realizatorului de emisiuni Radu Banciu, de la B1 TV, care i-a catalogat pe moldovenii veniţi la studiu “o ruşine de oameni”

Virginia Romanovici, studentă în anul II la Facultatea de Jurnalistică a Unversităţii de Vest din Timişoara, a ţinut să îi răspundă omului de televiziune Radu Banciu, care i-a jignit pe moldovenii de peste Prut, în emisiunea "Lumea lui Banciu", pe care o moderează la B1 TV. 
 

„În general, Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Élysées (…) Asta este Moldova. Un ţăran sau un ţigan, după cum vreţi, care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi”, a spus Radu Banciu. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat B1 TV cu 10.000 de lei.
 

Iată însă mesajul Virginiei Romanovici, care a fost postat pe postat pe blogul ei:


“Banciu a vorbit în acea emisiune şi despre tinerii moldoveni veniţi la studii în România, folosind, de asemenea, un limbaj injurios.
 

Deci, în timp ce Moldova fierbe acum de Jurnal TV, Plahotniuc şi mafia moldovenească, cred că toată comunitatea de basarabeni din România a rămas foarte ofensată de declaraţiile lui Radu Banciu, jurnalistul de la B1 care aruncă vorbe murdare la adresa moldovenilor şi a premierului moldovean:


“... nişte lături în toate domeniile, care au atârnat de România exact ca borfaşul care a zis: «mai dă-mi şi mie nişte bani de ţigări»«Nu-ţi dau b㻫Mai dă-mi atunci nişte bani de pâine»«Nu că tu-i bei»! Ăştia sunt moldovenii! (...) Am explicat şi cu toţi nătărăii ăia care veneau studenţi din Republica Moldova, unu nu reuşea să treacă clasa, da? Zeci, erau bursieri pe banii statului român, primiţi în braţe, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru şi aşa mai departe. O ruşine de oameni! Da?

Eu tot fac parte din „ruşinea de oameni”, numai că eu am reuşit să trec clasa şi nu am rămas gravidă în primul semestru. Ura!


Sunt studentă în Timişoara anul doi, la Jurnalism. Stau în cameră cu alte două moldovence: una anul doi şi alta anul trei. Nici una nu a rămas gravidă din primul semestru şi nici una nu a rămas clasa. Pe lângă colegele mele de cameră, mai am o mulţime de prieteni (moldoveni şi ei) studenţi aici. Ciudat este că nimănui nu i s-a spus precum că ar fi„lături”. 


Am prieteni anul cinci la medicină, studenţi cu diplome în ştiinţe inginereşti, masteranzi cu burse de merit şi doctoranzi. Mai cunosc profesori care predau la facultăţile cele mai prestigioase din Timişoara, medici, arhitecţi, ingineri, tot moldoveni şi ei.


Mă mir: „Cum a lăsat Ministerul Educaţiei sau Ministerul Sănătăţii, ca nişte nătărăi să le lecuiască românii sau să le predea studenţilor români?”.


Mai ştiu curve şi beţivi, tot studenţi în Timişoara ce nu pot trece clasa, care sunt plecaţi cu Erasmus în Franţa, Germania, Portugalia, Polonia şi alte ţări din Europa. Au rezultate minunate!


Eu doar mă întreb: „Cum a putut statul român să trimită în Europa nişte nătărăi? Şi mai ales, cum au putut aceşti nătărăi să aibă succes acolo?”


Şi mai vreau să vă reamintesc, domnule Radu, că noi nu umblăm cu cerutul, nici în România, nici în Europa. Şi cu toate că de când trăiesc în România m-am convins că românii sunt buni, educaţi şi inteligenţi, ţin să vă reamintesc că în Europa nu moldovenii sunt numiţi cerşetori, ci românii.


Da, este adevărat: în Moldova oamenii sunt chinuiţi, dar ei muncesc! Muncesc cinstit pentru salarii mizere, muncesc cinstit pământurile, muncesc cinstit în străinătate!


Vreau să vă spun, domnule Banciu, că sunteţi un bădăran prost documentat, prost la vorbă, care nu ştie ce spune. 


Cu mare drag de la o curvă care nu a rămas gravidă în primul semestru, care are de gând să termine cu brio facultatea, aşa cum au făcut-o o mulţime de alţi studenţi moldoveni, şi care acum sunt specialişti excelenţi în toate domeniile”.

Afirmaţiile discriminatorii făcute de Radu Banciu:


Citiţi şi:

Corneliu Vadim Tudor şi Radu Banciu au adus postului B1 TV o amendă de 10.000 de lei din partea CNA

Andreea Berecleanu, despăgubiri de 30.000 de lei şi scuze publice din partea postului B1 TV şi a lui Radu Banciu

I-a luat capul unui neamţ, acum i-a pus gând rău lui Radu Banciu: „Dacă îl văd, sunt în stare de orice“. Giovanni Becali, ameninţări fără precedent

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite