FOTO McDonald’s, un veritabil simbol al capitalismului, a deschis cel de-al treilea restaurant din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a deschis al treilea McDonald's în Timişoara FOTO Ş.Both/Premier
S-a deschis al treilea McDonald's în Timişoara FOTO Ş.Both/Premier

După mulţi ani, McDonald’s a deschis şi al treilea restaurant în Timişoara. Acesta se află pe strada Circumvalaţiunii, în parcarea centrelor comerciale Carrefour şi Penny Marlet.

Primul restaurant McDonald’s s-a deschis în 1997, în plin centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea restaurant a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii. Iată că după mulţi ani, McDonald’s a deschis şi al treilea restaurant în Timişoara. Acesta se află pe strada Circumvalaţiunii, în parcarea centrelor comerciale Carrefour şi Penny Marlet.
 

Este al 72 lea restaurant McDonald’s din România.  

Noul restaurant a costat şapte milioane de lei.


„Anul acesta McDonald’s a împlinit 20 de ani de prezenţă în Timişoara, restaurantul din strada Circumvalaţiunii nr. 35 fiind al treilea McDonald’s deschis de lanţul de restaurante în oraşul din vest. Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 şi oferă clienţilor experienţa completă McDonald’s: design-ul interior Alfabet oferă o atmosferă prietenoasă restaurantului, copiii au un spaţiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinţii se pot delecta oricând cu specialităţile McCafé”, anunţă cei de la Premier Restaurants, cei care au deschis cele 72 de restaurante McDonald’s.

S-a deschis al treilea McDonald's din Timişoara

Noul restaurant a dat de lucru la 70 de persoane şi are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operaţiunile din bucătărie, dar şi pe cele de comandă şi de servire.

S-a deschis al treilea McDonald's din Timişoara


 

„Experienţa digitală este foarte importantă pentru McDonald’s, astfel încât noul restaurant are instalate 17 ecrane – 5 în lobby, care vor prezenta clienţilor toate proiectele McDonald’s şi 12 în bucătărie, menite să simplifice procesul de producţie”, au mai transmis cei de la Premier Restaurants.

S-a deschis al treilea McDonald's din Timişoara

Premier Capital are 140 de restaurante McDonald’s

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital operează 140 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. 

McDonald's Timişoara

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

McDonald's Timişoara

CasaRonald McDonald la Timişoara

Timişoara găzduieşte şi una din cele două Case Ronald McDonald din România, susţinute de Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald. Cu o activitate de peste 19 ani în România, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a susţinut peste 17.000 de părinţi şi copii în cele două Case Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara, iar construcţia celei de-a treia Case este planificată pentru 2018.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite