EXCLUSIV Valentino Rossi, cel mai mare talent din istoria motociclismului ar putea ajunge la Timişoara

Multiplul campion de motociclism, italianul Valentino Rossi va avea la Timişoara primul magazin din România. Rossi ar putea veni luna viitoare în Banat, la inaugurarea brandului său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentino Rossi este considerat de mulţi ca fiind cel mai talentat practicant al acestui sport din toate timpurile. Este de nouă ori campion mondial la motociclism viteză, câștigând titlul la toate cele trei clase. Brandul “Valentino Rossi” a fost adus în România de foştii campioni italieni de karting Paolo Gagliardini şi Andrea Raimondi, care au deschis la Timişoara cea mai modernă pistă de karting indoor din ţară.

“Brandul Valentino Rossi va fi adus de noi în exclusivitate pentru România. Deja avem câteva produse semnate de Rossi, cum ar fi şepci, tricouri şi diferite gageturi, dar până la Crăciun magazinul va funcţiona perfect”, a declarat Andrea Raimondi.

Rossi a început cu kartingul

Italienii din Timişoara vor încerca să îl aducă pe Valentino Rossi la inaugurarea magazinului, chiar dacă marele campion costă foarte mulţi bani. “Noi îl ştim de mic pe Valentino Rossi. E din aceeaşi zonă cu noi. De la patru ani a început cu kartingul, apoi a trecut la motociclism. Nu ştim dacă o să reuşim să îl aducem, dar vom încerca”, a mai spus Raimondi.

citeste totul despre: