Elevul găsit mort în internatul liceului avea probleme psihice: a vrut să îşi taie colegii cu toporul

Elevul găsit mort în internatul liceului avea probleme psihice: a vrut să îşi taie colegii cu toporul

Elevul nu a mai putut fi salvat

Tânărul de 19 ani care a fost găsit mort, ieri, în internatul liceului la care învăţa ascunde o poveste grea. Băiatul era cunoscut de profesori drept o persoană cu probleme psihice serioase, care în repetate rânduri a încercat să îşi facă rău atât lui, cât şi colegilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţia lui Samuel Fânaru era cunoscută atât de profesori, cât şi de elevi, care în ultima perioadă ajunseseră să nu mai aibă o relaţie bună cu colegul lor. Tânărul de 19 ani a sesizat acest lucru şi a decis să îşi aline suferinţa în alcool cu medicamente.

"A venit şi ne-a spus în repetate rânduri că are momente în care vrea să pună mâna pe cuţit sau pe topor şi să facă rău colegilor şi profesorilor. Pe urmă, situaţia s-a înrăutăţit. Băiatul a ajuns să spun că nu mai suportă pe nimeni şi că nu îşi înţelege rostul. L-am trimis la psihiatrie, a cerut chiar el ajutorul, unde a primit medicaţie de specialitate şi s-a liniştit. O lungă perioadă a fost foarte trist", a explicat Adriana Bobovici, medicul Şcolii de Arte şi Meserii "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara."

Cum ieri dimineaţă, lângă elev au fost găsite şi o serie de sticle de alcool, pe lângă ancheta poliţiei, care trebuie să stabilească modul în care a murit elevul, şi unitatea şcolară a deschis o anchetă pentru a stabili cum a intrat acesta în şcoală cu băutura.

citeste totul despre: