Dan Negru: "Recunosc! Şi eu am deschis uşa non-valorilor la tv"

Dan Negru:

Dan Negru

Vedeta TV Dan Negru, care prezintă în direct, în fiecare week-end, emisiunea Star Factory, de la Prime Tv, din Chişinău, a constatat cu surprindere că românii de după Prut nu sunt la curent cu ştrile de tabloid de la noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişoreanul Dan Negru a remarcat că în Republica Moldova nu au pătruns încă ziarele de scandal şi paparazzi, iar când duce cu el mostre de la noi se simte ca “unul care duce saci cu reziduri chimice în Delta”. “Aproape 3 milioane de vorbitori de limbă română sunt deconectaţi de la lumea mondenă din România.  Aţi râde dacă aţi asista la o discuţie între mine şi amici din Chişinău. Vă cer un sfat. Cum să le explic cine e Ricky Voicu ce apare pe primele pagini în ziarele de la noi. Le-am spus că apare în ziare pentru că e un băiat frumos, model, şofer (aici au început să mă privească sugubăţ), şoferul unei doamne căsatorită cu un domn bogat. (aici deja mă priveau istet, crezând că fac mişto de ei)”, scrie Dan Negru pe blogul său.

"În Moldova stau departe de personajele bizare"

Dan Negru susţine că Republica Moldova nu este încă pervertită, iar acolo artiştii care fac ceva ţin afişele de spectacole. “Ei încă pun preţ pe cei care produc artă şi nu pricep de ce oameni care nu produc ceva palpabil (o melodie, o emisiune, o poezie) pot deveni cunoscuţi de ceilalti”, a mai scris Negru. El recunoaşte însă că a pus şi el umărul la pervertirea gustului publicului prin promovarea non-valorilor. “Îmi pun cenuşă în cap din nou că e la modă cenuşa islandeză.  Şi eu am deschis uşa non-valorilor la tv. Da, recunosc, am făcut-o adeseori în cei 14 ani de televiziune şi tocmai de asta încerc să pastrez decenţa în Chişinău, să stau departe de personaje bizare”, a mai afirmat Dan Negru.


citeste totul despre: