Andreea Obrejan face frumoase unghiile femeilor

Andreea Obrejan face frumoase unghiile femeilor

Andreea Obrejan

Tânăra este originară din Oţelu-Roşu şi studiază în Timişoara Relaţiile Publice. Marea ei pasiune este însă manichiura.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profil:

Născută. 21.07.1990, Oţelu-Roşu
Studii. Studentă Relaţii Publice
Carieră. Stilist unghii false
Familie. Necăsătorită

Încă din copilărie Andreea Obrejan a fost atrasă de frumuseţe şi i-a plăcut să fie îngrijită, iar pentru asta trăgea cu ochiul la mama sa, îi lua oja şi cu acul îşi picta diverse lucruri pe unghii. „Mi-au plăcut dintodeauna femeile îngrijite şi abia aşteptam să cresc şi eu să mă pot aranja ca ele”, povesteşte tânăra.

Când s-a simţit cât de cât stăpână pe arta îngrijirii unghiilor, Andreea a început să aibă şi „cliente”. „Primele mele cliente au fost mama, prietenele şi vecinele”, îşi aminteşte studenta, care a păşit de mică în afaceri.

„Îmi aduc aminte că în copilărie, împreună cu prietenii de joacă ne-am deschis propria «afacere» şi anume, am început să facem limonadă şi să o vindem, de aici şi spiritul de întreprinzător”, spune Andreea.

Pasiune cu diplomă

După terminarea liceului, Andreea a venit în Timişoara, ca studentă la Facultatea de Relaţii Publice de la Politehnică. Pasiunea i-a încolţit şi mai puternic în inimă şi s-a înscris la un curs acreditat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, în urma căruia a obţinut o diplomă de „stilist protezist unghii false”.

„M-am hotărât să urmez un curs de manichiură deoarece am vrut mai mult decât o simplă manichiură clasică. Astfel am decis să obţin o diplomă”, mai spune studenta. Aceasta are suficiente motivaţii ca să construiască cele mai frumoase unghii. „Consider că unghiile false sunt un accesoriu feminin care completează ţinuta, îţi oferă acel strop de mândrie când le vezi frumoase şi sănătoase plus că îţi simţi orgoliul mângâiat de privirile de admiraţie ale celor din jur”, a mai spus Andreea. 

Deşi este studentă şi acum este în sesiune, Andreea nu renunţă la marea sa dragoste şi pe lângă sumele primite de la părinţi îşi suplimentează veniturile pictându unghiile doamnelor şi domnisoarelor, chiar dacă nu are propriul ei salon.

„În timpul liber îmi dau frâu liber imaginaţiei, uneori pierd ore întregi încercând diverse modele. Orele de muncă sunt uitate imediat ce observ pe faţa clientei un zâmbet de satisfacţie”, a povestit Andreea.

Abstractul e la modă

În tehnica unghiilor false, combinaţiile de culori sunt foarte importante. „În momentul în care îmi spune cineva că doreşte să predomine roşul, eu mă orientez spre nuanţe de roşu şi culori din aceeaşi gamă pentru a desena diferite modele. Îmi place să cred că nu am dat niciodată greş”, a mai spus tânăra, care visează la ziua în care să aibă propriul ei salon. Andreea are şi un sfat pentru doamne şi domnişoare: „Modelele abstracte se caută în acest sezon”.

Întrebări şi răspunsuri

Care sunt modelele pe care le poţi face?
La început am observat că clientele vor manichiuri simple, dar treptat am reuşit să le conving că pot alege şi manichiuri care să le pună în valoare. Pe unghii pot pune cristale, pene naturale, prafuri, foiţe de aur sau pot picta modele care să dea unicitate femeilor care le poartă.
Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?
Sunt o perfecţionistă prin excelenţă şi de aceea cer foarte mult de la cei din jurul meu, dar infinit mai multe de la mine. Văd viaţa ca pe un labirint care ascunde multe lucruri care trebuie descoperite, dar mai ales provocări ce trebuie acceptate.

Ce-i place
„Îmi place să iau tot ce pot de la viaţă şi să nu las nimic important să treacă pe lângă mine. În timpul liber îmi place să pictez pe pânză, pe sticlă, să ajung să personalizez şi orice obiect”, a spus Andreea.

Ce nu-i place

„Nu-mi place să fiu minţită cu seninătate şi prefer să mi se spună adevărul, oricât de dureros ar fi”, a mai spus tânăra.

citeste totul despre: