Alegeri prezidenţiale 2014: Elena Udrea, în campanile electorală la Timişoara: „Mă voi duce acasă la Iohannis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, se află la Timişoara, într-un turneu electoral. Candidata la preşedinţie se va întâlni, astăzi, cu simpatizanţii din Timiş.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară se află în plin turneul electoral. Elena Udrea a ajuns în această dimineaţă la Timişoara. Ea se va întâlni cu membrii PMP din Timiş, cât şi cu simpatizanţii la Centru Regional de Afaceri din Timişoara, cu începere de la ora 12.30. 


Elena Udrea a declarat, duminică, la Timişoara, că va încerca să îi determine pe Klaus Iohannis, candidatul  ACL la preşedinţie, să aibă o confruntare electorală cu ea. Udrea doreşte în acest fel să convingă electoratul să trimită “cel mai potrivit reprezentant de dreapta” în turul doi al alagerilor.

„Primii doi candidaţi, conform sondajelor, nu au nimic să îşi reproşeze. Merg în tandem. Dacă Victor Ponta şi Klaus Iohannis vor merge în turul doi, atunci vom avea o confruntare USL. Şi cu siguranţă vom avea o guvernare USL. Cer electoratului de dreapta să se gândească bine care va fi candidatul de centru-dreapta pe care îl vor în turul doi. Iohannis nu s-a arătat deranjat să colaboreze cu Guvernul Ponta, după alegeri.

L-am provocat pe Iohannis la o dezbatere, să arătăm electoratului cine are argumente, forţă şi curaj să îl înfrunte pe Victor Ponta şi PSD-ul. I-am spus că voi merge unde vrea el. Mă voi duce acasă la Iohannis, la Sibiu, chiar la una din cele şase case. Poate să medieze şi Vasile Blaga, să vină cine doreşte dânsul, numai să accepte confruntarea. Important este să ne întâlnim, pentru a vorbi în faţa electoratului de dreapta, să le spunem ce ne propunem să facem şi cum putem învinge PSD în turul doi”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea



Elena Udrea susţine că Timişoara este un oraş important pentru PMP, având în vedere şi rezultatele bune obţinute la alegerile europarlamenare.

„Este o vizită extraordinar de importantă pentru mine la Timişoara. Doresc să confirm în judeţul Timiş. Sunt convinsă că românii de aici vor alege a treia soluţie, pentru că eu sunt pe locul trei în sondaje, şi că vor un preşedinte puternic, un lider implicat cu spirit practice. Din calitate de ministru am făcut lucruri importante pentru timişoreni. La 25 de ani de la Revoluţie caută un model de preşedinte care să poată să construiască, să reseteze jocul politic, să dea un spirit nou, să determine o schimbare de atitudine, să schimbe clasa politică”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, că va dizolva Parlamentul şi va schimba Guvernul dacă ajunge preşedintele României.

„Parlamentul e un scot pentru corupţi şi pentru cei care intră în politică pentru a avea reţele prin care încalcă legea în folosul propriu. Voi putea schimba lucrurile printr-un referendum. Voinţa poporului este oricum nesocotită. S-a cerut să avem 300 de parlamentari, nu 600! Guvernul este unul incompetent, care a adus doar majorări de taxe, impozite şi şomaj. Am pierdut 12 miliarde de euro din finanţări de la UE pe exerciţiul 2007-2014, bani pe care Europa ne pune la dispoziţie pentru dezvoltare. Nu avem un acord cadru nici pentru viitoarele finanţări. Am pierdut deja un an”, a mai declarat Elena Udrea.

După vizita de la Timişoara, Udrea se va întoarce la Bucureşti. Următoarea ieşire electorală va avea loc la Fabrica de Automobile Dacia de la Piteşti, însă data nu a fost anunţată încă de staff-ul electoral.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite