A supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc

A supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc

Blocul de pe care s-a aruncat femeia FOTO pressalert.ro

O femeie de 56 de ani din Timişoara a încercat să se sinucidă marţi seara. Aceasta a supravieţuit căzăturii de la etajul zece.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seara de 1 martie nu a fost de bun augur pentru o timişoreancă de 56 de ani. Femeia a decis să încheie socotelile cu viaţa. S-a urcat la etajul zece al unui bloc aflat lângă Iulius Mall, a ieşit pe geamul camerei pentru evacuarea deşeurilor, şi s-a aruncat în gol. 

În căzătură, aceasta a lovit însă câteva crengi de copac, care i-au atenuat impactul cu solul. A fost găsită de trecători în stare gravă, dar conştientă.

Femeia le-a spus oamenilor că a recurs la acest gest pentru că în urmă cu cinci ani, fiul ei s-a sinucis aruncându-se de la etajul opt al aceluiaşi bloc.

Medicii încearcă acum să o menţină în viaţă pe pacientă. Ea se află internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Timişoara.

“În această dimineaţă, în jurul orei 10, pacienta era stabilizată hemodinamic. Stera ei este însă critică. Nu ne putem pronunţa asupra evoluţiei ei. Aceasta este imprevizibilă în aceste condiţii”, a declarat Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal.


 

citeste totul despre: