Târgu-Mureş: Cel mai mare „London Shop”, în centrul oraşului

Târgu-Mureş: Cel mai mare „London Shop”, în centrul oraşului

Târgu-Mureş: Cel mai mare „London Shop”, în centrul oraşului

Acesta este al şaselea magazin „London Shop” şi cel mai mare magazin de haine din Târgu-Mureş.


Cel mai mare magazin de îmbrăcăminte şi accesorii vestimentare din Târgu Mureş a fost inaugurat chiar în centrul oraşului, având o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. Investiţia totală este cifrată la peste 10 miliarde de lei vechi.


„Am investit foarte mulţi bani în acest magazin şi sunt sigur că va avea efectul scontat. Din câte ştiu, în Târgu Mureş nu există vreun magazin de îmbrăcăminte mai mare decât acesta, iar faptul că va fi localizat în chiar centrul oraşului reprezintă un avantaj pentru noi, deoarece fluxul de oameni care trece pe-acolo este foarte mare”, ne-a declarat Feher Levente, directorul „London Shop”.


Politica firmei este aceea de a comercializa produse de marcă noi şi second hand aduse din Marea Britanie, împărţite pe categorii de calitate. În noul magazin vor fi comercializate doar produse de calitate 1, ceea ce înseamnă că acestea vor avea un preţ fix şi vor fi în stare foarte bună. „Spre deosebire de hainele de calitate 2 şi 3, cele de primă categorie sunt în stare foarte bună, noi sau aproape noi. În alte magazine comercializăm şi produse de calitate 2 şi 3, iar acelea se vând la kilogram. Nu va fi cazul acum, noul magazin va conţine doar haine selectate atent pentru a corespunde calităţii 1”, a completat directorul „London Shop”.


Magazinul din centru este al şaselea din oraş, după cele trei existente în cartierul Tudor Vladimirescu, cel din Dâmbu Pietroş şi cel din 7 Noiembrie. Primul magazin „London Shop” a fost deschis în anul 2007 în Târgu Mureş, fiind cel mai important comerciant de haine noi şi second hand de marcă, aduse din Anglia. În prezent funcţionează şi alte magazine în Târnăveni şi Sighişoara, unde sunt comercializate haine de categoria a 3-a, la kilogram.