VIDEO Flăcări până la cer. Fabrica Sivicrom şi fabrica de lactate din Târgovişte, mistuite de un incendiu puternic

VIDEO Flăcări până la cer. Fabrica Sivicrom şi fabrica de lactate din Târgovişte, mistuite de un incendiu puternic

Flăcări până la cer

Mobilizare de forţe în Municipiul Târgovişte unde fabrica de vopseluri “Sivicrom” a sărit pur şi simplu în aer, în repetate rânduri. Flăcările înalte de câteva zeci de metri s-au extins cu repeziciune şi la fabrica de lactate din apropiere, aşa că poliţia, jandarmeria şi poliţia locală au venit la faţa locului pentru a bloca traficul rutier şi pentru a-i îndepărta pe curioşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

“A fost vorba de o magazie cu solvenţi şi cu toluenţi de la Sivicrom. Acolo a pornit incendiul. După asta s-a extins la fabrica de lapte Natura. La Sivicrom au ars două autoturisme şi un motostivuitor. La fabrica de lactate a ars acoperişul pe cel puţin 400 de metri pătraţi. La intervenţie s-au deplasat patru maşini de la Târgovişte şi încă cinci de Pucioasa, Moreni, Titu, Răcari şi Găeşti. Acestora  li s-au adăugat şi pompierii voluntari”, a declarat maiorul Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al IUS Dâmboviţa.

Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât, în interiorul fabricii de vopseluri, la interval de câteva minute, avea loc o explozie.

Cele două societăţi comericale se află la doar câteva sute de metri de centrul oraşului iar zona este înconjurată de blocuri. Pentru a evita pericolul unei explozii, jandarmii şi politstii au blocat toate strazile din împrejuriumi.

De asemenea, o persoană, anagjată se pare, la fabrica de vopseluri, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri pe mâini.

citeste totul despre: