TRAGEDIE! Un jandarm din Găeşti s-a împuşcat în cap

TRAGEDIE! Un jandarm din Găeşti s-a împuşcat în cap

No title

Un jandarm care lucra în cadrul Bazei de Depozitare a Rezervelor Proprii ale MAI Găeşti, s-a împuşcat în cap în această dimineaţă. Bărbatul, care avea 36 de ani, s-a împuşcat cu pistolul din dotare, un Carpaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 10.00. Subunitatea din Găeşti aparţine Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Dumitru Ionel avea 36 de ani şi locuia în satul Meri. „Era de pază când a decis să-şi pună capăt zilelor”, spun surse din rândul anchetatorilor.

Bărbatul avea funcţia de plutonier major. Era căsătorit şi avea un băiat, elev în clasa a V-a. „Era un băiat de nota zece. Nu ştiu ce a fost în capul său pentru că avea şi un băiat de crescut. Problemea atât degrave, nu ştiu să fi avut. Ştiu doar că avea şi el o rată de achitat la bancă”, a declarat o vecina de-a jandarmului.Fiica lui a murit de leucemie


În jurul orei 10.00 s-a auzit un foc de armă. Când colegii au ajuns la faţa locului, au avut parte de o imagine de groază. Jandarmul zăcea pe caldarâm cu creierii împrăştiaţi.

„ Dumitru Ionel lucra la IJJ Dâmboviţa din 2006. A fost găsit decedat la subunitatea din Găeşti. La testarea  făcută în august 2010 nu au fost depistate  probleme psihologice. Alte probleme, nu se cunosc,” a  declarat Ciprian Vătăşelu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa.

Tragedia jandarmului ar fi început în urmă cu un an când i-a murit fetiţa de leucemie, la care ţinea ca la ochii din cap. Micuţa avea doar patru  anişori când a plecat pe lumea cealaltă.

O echipă de procurori venitpă de la Parchetul Militar va demara o anchetăîn acest caz. Rămâne ca în perioada imediat următoare să soluţioneze cazul.

citeste totul despre: