Târgovişte: Taxiurile stau şi câte 8 ore în staţie

Târgovişte: Taxiurile stau şi câte 8 ore în staţie

Târgoviştenii nu duc lipsă de taxiuri. Asta pot spune locuitorii oraşului având în vedere că străzile târgoviştei sunt zilnic bătute de 400 de maşini galbene. Din cauza banilor mai puţini din buzunarele târgoviştenilor dar şi din pricina numărului mare de maşini, taximetriştii nu mai au clienţi atât de mulţi.

CAMPANIE: Ajutaţi-o pe străbunica din Muscel!

CAMPANIE: Ajutaţi-o pe străbunica din Muscel!

Cititorii “Adevărul de Seară” vor să o ajute pe bătrână să-şi ducă mai uşor zilele. “Adevărul de Seară” a demarat astăzi o campanie care să vină în ajutorul Floarei Gurgu, bătrâna rămasă singură la 86 de ani, în ciuda familiei numeroase pe care o are: 8 copii, 24 de nepoţi şi 14 strănepoţi.

Târgovişte: Centru de Consiliere şi Prevenire a Criminalităţii, la Târgovişte

Târgovişte: Centru de Consiliere şi Prevenire a Criminalităţii, la Târgovişte

În municipiul Târgovişte va funcţiona, cel mai târziu începând cu luna octombrie, Centrul de Consiliere şi Prevenire a Criminalităţii. Este al doilea centru de acest gen care se va deschide în România, după cel de la Sibiu, iar logistica şi dotările vor fi asigurate de poliţia germană, ai căror reprezentanţi s-au întâlnit, săptămâna aceasta, cu autorităţile dâmboviţene.

Astăzi, înaintea momentului întâlnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanţă şi cu o semnificaţie cu totul deosebită: va fi primul preşedinte american în funcţie care se va duce la Zidul Plângerii, locul sacru de rugăciune pentru evrei şi care este situat în zona de est a Ierusalimului, ocupată şi mai apoi anexată de Israel.

acum 5 zile · comentarii (40)

Îi invidiez pe bătrînii care se simt din ce în ce mai înţelepţi, care se pot lăuda cu ”experienţa” lor de viaţă şi sunt trataţi în consecinţă de generaţiile mai tinere. Eu unul sunt tot mai nedumerit, ca să nu zic de-a dreptul perplex. Şi sunt din ce în ce mai stingherit cînd mi se cer ”sfaturi”, ”soluţii”, ”învăţături” competente.

acum 5 zile · comentarii (260)

S-a întâmplat şi anul acesta celebrul eveniment „Noaptea Muzeelor”. Ce-i drept, mai promovată a fost mişcarea de protest a muzeografilor care a precedat pomana culturală, pentru că vremea ploioasă nu i-a mai scos pe români din case ca în alte dăţi, dar nici de această dată nu au lipsit cozile la care oamenii au aşteptat ore în şir.

acum 6 zile · comentarii (16)

Vă spuneam, în articolul de ieri, care putea să fie obiectivul specific, cel puţin în prima etapă, al noii alianţe politico-militare pe care Donald Trump a anunţat-o cu atâta pompă la Riad: concentrarea forţelor necesare pentru a permite lupta eficientă împotriva ameninţării iraniene.

acum 6 zile · comentarii (64)

Principala temă de dezbatere, de controverse şi de talk- showuri a săptămânii ce se încheie astăzi a fost aceea a destinului arhivei SIPA. Un serviciu secret înfiinţat în timpul guvernării lui Adrian Năstase, pe când la Ministerul Justiţiei legea, năzbâtiile, nedreptăţile şi abuzurile le făcea dezagreabila doamnă Rodica Stănoiu. Aşa după o dictau interesele politice ale vremii, ale PSD şi după cum i-o cereau corifeii acestuia.

acum 6 zile · comentarii (7)

Vânătoarea de informatori ai Securităţii ca poliţie politică lasă impresia unei societăţi care a ieşit dintr-o grea ocupaţie străină. Francezii sau polonezii după ocupaţia nazistă, de exemplu. Ocupanţii au dispărut, înfrânţi, iar noi ne curăţăm de elementele colaboraţioniste, de trădători.

acum 7 zile · comentarii (11)

Este de notorietate faptul că premierul Grindeanu a scăpat din „lesa” pe care-şi imagina Dragnea că o ţine cu mână de fier. Anunţul iniţial, că un comitet de la PSD condus de Dragnea va monitoriza la sânge activitatea guvernului, a devenit subiect de bancuri pe internet.

acum 7 zile · comentarii (8)

Guvernul a modificat procedura de recepţie a construcţiilor. Prezenţa dirigintelui de şantier şi a cărţii tehnice este una obligatorie. O altă modificare importantă: se poate recepţiona doar o construcţie din mai multe autorizate, dar numai în anumite condiţii.

acum 7 zile · comentarii (4)
Postari Recente