16 ani de Radio Minisat

Radio-ul “No 1” din Dâmboviţa se pregăteşte de sărbătoare. Mâine, 15 martie, Radio Minisat împlineşte 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

DJ-ii care îi ţin treji pe târgovişteni, în fiecare zi, le-au pregătit ascultătorilor născuţi în aceeaşi zi cu el, adică 15 martie, o aniversare-trăsnet! Cei care vor fi “reclamaţi” la radio de rude, prieteni, vecini, colegi de serviciu că îşi serbează onomastica, se vor trezi, mâine, pe cap, cu o echipă-şoc de realizatori, ce îi va sărbători într-o manieră de neuitat. Evident, nu vor lipsi cadourile şi nici un mare “La mulţi ani!”, cântat din suflet, chiar dacă uşor pe lângă partitură.

“Avem sărăbătoriţi şi printre realizatorii noştri dar nu am ales ziua radioului după aniversarea lor. Putem spune că ne-am ales angajaţii în funcţie de ziua radioului. Îl vom sărbători însă ultimul, pentru că ascultătorul are întâietate. Deocamdată, facem repetiţii, ne dregem vocile, pentru a putea cânta un “La mulţi ani” fără să se sperie lumea. Pe aceste ritmuri, împachetăm şi cadourilecu care ne vom prezenta în faţa sărbătoriţilor”, a declarat Cosmin Bogza, directorul Radio Minisat.

Aceasta este prima aniversare a Radio Minisat în noul sediu situat în cartierul CFR, strada Aviator Negel.

Radio Minisat a trecut testul de maturitate şi face dovada valorii sale în toate localităţile în care are licenţe de emisie: Târgovişte, Moreni, Moroeni, Găeşti, Titu, Predeal, Olteniţa, Zimnicea, Voineasa, Roşiorii de Vede şi Sulina.

Radio Minisat, primul post de radio din judeţul Dâmboviţa, emite în Târgovişte, pe 98,5 Mhz, de la 15 martie 1995.

citeste totul despre: