Pedeapsa primită de un violator care a abuzat sexual o femeie de faţă cu soţul ei. Victima a fost violată pe un câmp după ce soţii au fost luaţi la ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu din comuna suceveană Ipoteşti a fost luat la ocazie de o maşină în care se aflau patru indivizi de etnie romă. Aceştia i-au dus pe cei doi pe un câmp, unde le-au luat telefoanele mobile, iar pe femeia de 52 de ani au violat-o toţi patru, de faţă cu soţul ei. Unul dintre violatori a fost condamnat la 11 ani şi patru luni de închisoare.

Judecătoria Suceava l-a condamant pe inculpatul Ioan Gheorghe Cuţitariu (21 de ani), din comuna Şcheia, judeţul Suceava, la 11 ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie calificată. Decizia magistraţilor suceveni nu este definitivă. În cazul celorlalţi trei violatori trimişi în judecată în acest dosar, cauza s-a disjuns.

În urmă cu un an de zile, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului Ioan – Gheorghe Cuţitariu, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie calificată.

La data de 19 septembrie 2016, în jurul orei 09.00, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-au prezentat Crinuţa B. (52 de ani) şi Gheorghe B. (51 de ani), ambii din comuna Ipoteşti, care au reclamat faptul că, în noaptea precedentă, au fost victimele unor infracţiuni de „viol” şi „tâlhărie”, comise de persoane necunoscute pe un câmp de pe raza comunei Dărmăneşti, judeţul Suceava.

Oamenii legii au stabilit că în ziua de 18 septembrie 2016, în jurul orei 18.00, soţii B. s-au deplasat cu un autoturism de ocazie în comuna Mitocu Dragomirnei la nişte rude, unde au rămas până în jurul orei 23.30, perioadă în care au mâncat şi au consumat bere. La întoarcere, în timp ce aşteptau o maşină de ocazie în faţa Primăriei din comuna Mitocu Dragomirnei, a oprit un vehicul de culoare închisă, cu două portiere, iar patru tineri necunoscuţi de etnie romă i-au luat la ocazie.

După ce au ajuns în municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat înspre comuna Dărmăneşti. Indivizii au oprit maşina pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au furat două telefoane mobile şi un ghiul de argint. De asemenea, toţi patru au întreţinut pe rând relaţii sexuale normale cu Crinuţa B., împotriva voinţei sale.

În continuarea cercetărilor privind comiterea infracţiunilor de „lipsire de libertate”, „viol” şi „tâlhărie calificată”, în urma investigaţiilor întreprinse şi a cercetărilor făcute de poliţişti s-a reuşit identificarea şi probarea activităţilor infracţionale ale suspecţilor Ioan – Gheorghe Cuţitariu (21 de ani), din comuna Şcheia, Elvis Betean (30 de ani), din comuna Bălăceana, Benone Rîpă (26 de ani) şi Nicolae Marius Darie (19 ani), ultimii din comuna Şcheia.

La data de 13 martie 2017 au fost făcute patru percheziţii domiciliare la adresele suspecţilor, ocazie cu care au fost găsiţi şi duşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi Vasile Rîpă. În urma cercetărilor desfăşurate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, la data de 10 martie 2017 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi Vasile Rîpă.

Din verificările făcute de poliţişti s-a stabilit faptul că Elvis Betean se află în arestul autorităţilor italiene pentru comiterea unei infracţiuni de „tâlhărie”, Nicolae Marius Darie se află în arestul IPJ Suceava, iar Benone Rîpă este arestat în Penitenciarul Botoşani, ambii pentru comiterea unei infracţiuni de „tâlhărie calificată”.

În urma audierii suspectului Ioan – Gheorghe Cuţitariu şi ţinând cont de probatoriul instrumentat, precum şi de gravitatea faptelor şi de pericolul social creat prin comiterea acestora, poliţiştii BIC Suceava au dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava, fără să fie pus în libertate până în prezent.

Alte ştiri pe această temă:

O femeie a fost violată de patru indivizi de etnie romă de faţă cu soţul ei. Cei doi au fost luaţi la ocazie de către violatori

Violatorul recidivist care a agresat o fetiţă într-un bloc din Pantelimon a fost arestat

Un violator român ce a abuzat sexual, de Crăciun, o femeie în Marea Britanie va fi trimis în ţară să-şi execute pedeapsa

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite