O femeie a fost filmată în timp ce se plimba pe jumătate goală pe străzile din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a fost filmată în timp ce se plimba goală pe străzile din Suceava. FOTO: captură Facebook
O femeie a fost filmată în timp ce se plimba goală pe străzile din Suceava. FOTO: captură Facebook

Un şofer care s-a oprit cu maşina la culoarea roşie a semaforului a reuşit să filmeze o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, fiind pe jumătate goală.

Un fimuleţ în care o femeie apare în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni, fiind pe jumătate goală, a stârnit rumoare printre suceveni. Filmarea a fost realizată chiar în buricul târgului, în intersecţia din faţa Primăriei municipiului Suceava şi a fost postată pe pagina de Facebook – Zvonuri si adevaruri sucevene.

Pe imaginile surprinse cu telefonul mobil de un şofer, ce a oprit la culoarea roşie a semaforului, se poate observa cum o femeie de circa 30 de ani, pe jumătate goală, aşteaptă culoarea verde a semaforului destinat pietonilor pentru a putea traversa.

Chiar dacă atât pe trotuar, cât şi pe maşini este zăpadă, femeia, ce pare destul de relaxată, nu are pe ea decât o pereche de chiloţi. Filmuleţul face senzaţie pe Facebook, sucevenii întrebându-se de unde vedea şi mai ales încotro pleca tânăra.

După ce semaforul pentru pietoni se face verde, „nudista” traversează liniştită strada, iar filmarea este obturată de celelalte maşini din trafic. Sucevenii au rămas cu întrebările, oare noncoformista pierduse vreun pariu, consumase băuturi alcoolice sau alt fel de substanţe ori pur şi simplu a dorit să facă un cadou celor ce poartă numele de Ion. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite