VIDEO Poliţişti filmaţi în timp ce bruschează un şofer care şi-a parcat maşina neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Urziceni, care şi-a parcat maşina neregulamentar, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută din partea poliţiştilor. Omul susţine că în timp ce încerca să le dea actele agenţilor, aceştia l-au luat pe sus, l-au încătuşat şi l-au condus la secţie. Întreaga scenă a fost filmată de un trecător şi postată pe Facebook.

Victima poliţiştilor din Urziceni se numeşte Pavel Dumitru şi are 61 de ani. Omul recunoaşte că astăzi, după prânz, a mers la piaţa din oraş să facă unele cumpărături şi că şi-a parcat maşina într-un loc nepermis. După ce a revenit la automobil,  omul a fost luat la întrebări de o patrulă de poliţişti, cu privire la motivul care l-a determinat să-şi lase automobilul la voia întâmplării. Bărbatul susţine că agenţii i-au cerut actele, moment în care au sărit pe el şi l-au bruscat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător care a filmat momentul, postând apoi imaginile pe site-ul de socializare Facebook. În respectivele imagini se vede cum bărbatul încearcă să deschidă uşa maşinii sale, iar brusc poliţiştii sar pe el şi-l imobilizează.

„Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat. Este revoltător acest lucru. M-au luat pe sus şi mi-au pus cătuşele. Recunosc că am greşit, dar nu trebuia să se poarte aşa cu mine niciunul dintre ei. O să le fac plângere” susţine victima oamenilor legii.

Punctul de vedere al Poliţiei

Oficialii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa susţin faptul că agenţii din Urziceni au acţionat corespunzător, aceştia recurgând la metoda imobilizării din cauza faptului că şoferul nu ar fi vrut să se legitimeze. „Persoana în cauză a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care poliţiştii au imobilizat-o şi au condus-o la secţie pentru a o verifica în baza de date” susţine Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite