Clubul Sportiv Satori a câştigat 24 de medalii la Campionatele Naţionale

Secţia de karate a clubului slobozean a luat tot ce se putea lua, la Campionatele Naţionale, rezervate copiilor: 4 medalii de aur, 10 de argint şi 10 de bronz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o galerie numeroasă, formată din părinţi şi antrenori, micii karatişti pregătiţi de Chiţu Adrian, Cristian Ursu sau  Gavrilă Cosmina, au spulberat concurenţi ce provi de la cluburi cu tradiţie în România: CS Politehnica, Rapid sau Shiai.

Printre câştigătorii acestor medalii se regăsesc sportivi ce an de an aduc rezultate clubului: Ivanciu Andrei (aur la kata Shotokan, argint la Kumite), Gheorghe Matei Eduard (argint la kata), Tudor Mitel Marinel (argint la kata bronz la kumite), Ceauşu Ciprian (bronz la kata), Niţa Liviu (bronz la kata), Ciorobea Florentina (bronz la kata fete).

Rezultate neaşteptat de bune au adus şi cei mai mici sportivi ai clubului antrenaţi de Gavrila Anton Cosmina.Micuţele karatiste , care nu au împlinit înca 7 ani, au ocupat podiumul la proba de kumite fete (Păsărin Victoria aur, Draghici Alexandra argint si Buzea Giorgia bronz).

Alţi copii, sub 8 ani, s-au întors cu o salbă de medalii precum Ursu Sarra (aur la kata, argint la kihon, bronz la kumite), Vânosu Andi (aur la kihon, bronz la kata shotokan), Zăbavă Diana argint la kumite, Ostrovschi Alexandru bronz la kihon, Bucur Ştefan Vlăduţ bronz la kihon baieti sub 7 ani.

citeste totul despre: