Agresorul tânărului din Slobozia, ucis pentru că şi-a apărat logodnica cu care se întorcea de la Neversea, a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Caciandone FOTO: Arhivă constanta.adevarul.roImagine
Dumitru Caciandone FOTO: Arhivă constanta.adevarul.roImagine

Procurorii din Constanţa l-au trimis în judecată pe Dumitru Caciandone, agresorul din cauza căruia Valentin Băicoianu, din Slobozia, a murit la malul mării. Implicată într-o altercaţie, tânărul a încercat să-i ia apărarea viitoarei sale soţii.

Anchetatorii de la malul mării au finalizat cercetările în dosarul penal pe care l-au deschis în urma morţii  Valentin Băicoianu din Slobozia. Potrivit anchetatorilor, aceştia l-au trimis în judecată pe numitul Dumitru Caciandone (34 de ani), bărbatul din cauza căruia tănărul şi-a pierdut viaţa. Acuzaţiile pe care procurorii i le aduc agresorului vizează comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Filmul unei tragedii

În dimineaţa zilei de 10 iulie, în timp ce se întorceau de la Festivalul Neversea, Valentin Băicoianu, alături de logodnica sa şi câteva prietene, s-au urcat într-un mijloc de transport în comun din Constanţa. După câteva minute, constănţeanul Dumitru Caciandone, aflat împreună cu vărul său, le/a abordat agresiv pe fetele care se aflau alături de tânărul din Slobozia.

Valentin Băicoianu tânărul din Slobozia omorât într-o altercaţie în autobuzul Neversea Sursa Facebook VB

Încercând să aplaneze conflictul, Valentin Băicoianu a fost lovit cu pumnii de Caciandone şi aruncat pur şi simplu din autobuz. Tânărul s-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar apoi la un spital din Bucureşti. La o săptămână de la tragedie, băiatul a murit pe patul de spital.

Agresorul, identificat la Tulcea

La câteva zile de la moartea lui Valentin, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe agresor. Dumitru Caciandone se ascunde la nişte rude domiciliate pe raza judeţului Tulcea. El a fost condus la audieri, reţinut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. În prezent, acesta se află în continuare după gratii.

Citiţi şi:

Un tânăr a murit luând apărarea iubitei sale. Agresat într-un autobuz, Valentin a căzut din maşină lovindu-se cu capul de bordură

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite