270.000 de ţigarete de contrabandă, descoperite în trafic. Poliţia a confiscat marfa şi l-a reţinut pe şoferul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Ialomiţa, împreună cu inspectorii antifraudă din cadrul A.N.A.F. au ridicat 270.000 de ţigarete fără acte de provenienţă, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. Cel în cauză a fost reţinut.

Activitatea face parte din acţiunea desfăşurată de Inspectoratul General al Poliţiei Române împreună cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Poliţia de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de provenienţă.  

Pe 20 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi Direcţia Generală a Vămilor au oprit pentru control în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din Constanţa.  În urma controlului au fost găsite şi ridicate 270.000 de ţigarete fără banderole fiscale.  Ţigaretele, în valoare de aproximativ 156.000 de lei, purtau însemnele unor mărci cunoscute, însă sunt succeptibile a fi contrafăcute. Totodată, poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoutilitarei depistate în trafic şi folosită la săvârşirea faptei. 

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite