VIDEO - Nicolas Cage le-a dat autografe copiilor sibieni în Piaţa Mare (GALERIE FOTO)

VIDEO - Nicolas Cage le-a dat autografe copiilor sibieni în Piaţa Mare (GALERIE FOTO)

Nicolas Cage a dat autografe la Sibiu. Foto: Dragoş Popescu

Nicolas Cage a fost strigat de zeci de copiii care l-au implorat să le dea un autograf. Actorul a fost sensibilizat de gest.

Ştiri pe aceeaşi temă

VEZI AICI GALERIE FOTO CU SESIUNEA DE AUTOGRAFE A LUI NICOLAS CAGE, ÎN PIAŢA MARE!

CITIŢI ŞI:

Vezi în direct cum filmează Nicolas Cage pentru "Ghost Rider 2", în centrul Sibiului!

Nicolas Cage filmează la doi paşi de o crescătorie de porci! (FOTO)

VIDEO - Nicolas Cage filmează în Sibiu.Vezi cum arată cabina superstarului! (GALERIE FOTO)

După ce a mers să vadă cum arată locul filmărilor de azi, actorul american, a fost dus cu maşina la rulotele echipelor de filmare, amplasate în Piaţa Mare, la o aruncătură de băţ de biroul primarului Klaus Iohannis.

Sensibilizat de copii

După aproximativ 30 de minute în centrul oraşului, Nicolas Cage  a fost aclamat la scenă deschisă de un grup de aproximativ 30-40 de copii elevi la Liceul Brukenthal şi Liceul de Artă din Sibiu. „Vrem să vină Nicolas să ne dea autografe. De aceea am venit toţi aici. Am plecat în pauză ca să îl vedem şi noi” au mărturisit copiii elevi în clasele v-VIII.

L-au aclamat minute în şir

Efortul celor care au strigat numele lui Nicolas, s-a dovedit până la urmă a fi unul eficient. Nicolas Cage a apărut în faţa lor, în carne şi oase, după aproximativ 15 minute. Actorul principal diin viitoarea producţie „Ghost Rider 2”, a dat autografe preţ de 5 minute, după care a plecat spre biserica de pe strada Şelarilor, acolo unde erau programate filmări. Scene pentru filmul american se vor trage până sâmbătă şi în Piaţa Mare şi în Piaţa Mică.

CITEŞTE AICI TOT CE A FĂCUT NICOLAS CAGE ÎN PRIMA ZI DE FILMĂRI DE LA SIBIU!

Piaţa Mică închisă pentru filmări
Piaţa Mică va fi închisă în întregime în ziua de 12 noiembrie, între orele 7 şi 19 pentru o serie de filmări care au loc în această săptămână în centrul Sibiului. În zilele de 11 şi 13 noiembrie Piaţa Mică va fi închisă parţial, pe partea cu Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:


citeste totul despre: