Ultimele pregătiri la Sibiu pentru Carmen, primul spectacol de balet în aer liber din România (FOTO)

Câteva zeci de muzicieni au făcut astăzi ultimele repetiţii pentru super spectacolul de mâine din Piaţa Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Balet în Piaţa Mare a Sibiului

Codruţa Păunescu îi ajută pe micuţii din Sibiu să desopere bucuriile copilăriei

Începe a treia ediţie a Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan la Sibiu

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu prezintă vineri, 16 iulie 2010, începând cu ora 21, în Piaţa Mare, spectacolul eveniment “Carmen”, după Georges Bizet. Spectacolul este în coregrafia lui Valentin Barteş, regia lui M.C. Ranin, avându-l ca dirijor pe Gabriel Bebeşelea.

Evenimentul reprezintă o premieră pentru că este primul spectacol cu Teatrul de Balet Sibiu organizat în aer liber şi deoarece marchează Ziua Bunelor Maniere, campanie la care şi Primăria Sibiu este partener.


În mod excepţional peste 150 de artişti vor fi alături de dansatorii Teatrului de Balet Sibiu. Pe scenă vor urca: Orchestra de Tineret Sibiu, Corul Operei Maghiare Cluj-Napoca, Corul de copii “Aequo Anima” al Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” Sibiu, solişti ai Operei Române din Iaşi şi Bucureşti şi dansatoarea de flamenco Rosa Estrella din Spania.Organizatorii au creat două zone pentru publicul care va asista la acest spectacol: locuri în picioare - în această zonă intrarea va fi liberă şi locuri pe scaune - unde intrarea se va  face pe baza unui bilet. Costul unui bilet este de 10 lei (bilet întreg) şi 5 lei (bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari). Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului, nr. 1 şi de la Filarmonica de Stat Sibiu, str. Cetăţii, nr 3-5.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul municipalităţii sibiene.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

citeste totul despre: