Sibiu: Mircea Vulc se așteaptă să fie înjurat de unii fani ai lui CSU Sibiu

Sibiu: Mircea Vulc se așteaptă să fie înjurat de unii fani ai lui CSU Sibiu

Vulc a câștigat campionatul de două ori cu CSU. Foto: S.M.

Revenit antrenor după trei ani și jumătate la CSU Sibiu, tehnicianul Mircea Vulc spune mai în glumă mai în serios că vrea să joace finala campionatului național de baschet. Mircea Vulc știe că unii suporteri nu se bucură de revenirea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La prima conferință de presă oficială de la numirea sa ca antrenor principal la CSU Sibiu, după ce Darnell Clavon a fost demis luni seară de club, Mircea Vulc a explicat că știe exact cum o să reacționeze suporterii grupării sibiene. ”Sincer nu prea știu cum o să fiu primit de public. Cred că unora le place de mine, iar alții mă înjură, deși sincer nu au motive să facă așa ceva pentru că eu cred că am făcut ceva pentru echipa asta”, a spus Mircea Vulc.

Acesta a mărturisit că jucătorii au reacționat  bine când au aflat că revine ca antrenor la echipă. ”Nu vă ascund faptul că și câțiva băieți din echipă au venit la mine și mi-au cerut să fiu mai aproape de echipă. Vreau o apărare agresivă și vreau să jucăm mai rapid”, a mai spus directorul executiv, ajuns acum și antrenor principal. Întrebat ce obiectiv șia fixat, Vulc a răspuns mai în glumă mai în serios că vrea să ia campionatul. ”Obiectivul meu personal este să joc 17 meciuri până la finele actualului sezon” a punctat Vulc.

citeste totul despre: