Show cu maşini tunate şi fete frumoase, la Sibiu

Gll Tuning Show, prima expoziţie de tuning desfăşurată la Sibiu va avea loc, în acest week-end,  în parcarea magazinului Trident, la ieşirea înspre judeţul Alba. Pasionaţii de bolizi cu mulţi cai putere vor avea ocazia să vadă zeci de maşini tunate, fete frumoase şi să discute cu experţii în domeniul tuningului auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI

Bolizi de 200.000 de euro în Centrul Istoric al Sibiului

Potrivit organizatorilor, Gll Tuning Show va aduna, în parcarea de la Trident, 60 de maşini din mai multe oraşe şi aproximativ 20 de maşini din Sibiu, cărora li se vor alătura, cu standuri de prezentare, două firme de tuning din Sibiu şi Alba.

Maşinile expuse în cadrul expoziţiei se vor întrece la categoriile „Cel mai bun interior”, „Cel mai bun exterior”, „Cele mai frumoase jante”, „Cel mai bun motor”, “Cea mai frumoasă vopsea” şi, nu în ultimul rând, se vor lupta pentru titlurile de „Cea mai frumoasă maşină”, “Cea mai frumoasă maşină produsă în România” şi “Cel mai bun audio setup”. Vedeta evenimentului, spun organizatorii, va fi un Nissan 350Z, în care proprietarul a investit peste 40.000 de euro, doar pentru tuning.

Miss Gll Tuning Show 2010
Pe lângă maşinile cu mulţi cai putere, vizitatorii îşi vor putea clăti privirea şi cu fetele frumoase, care vor întrece într-un concurs de miss. 12 concurente se vor „lupta“ pentru supremaţie şi vor încerca să convingă juriul că merită titlul de Miss Gll Tuning Show.

Accesul publicului se va face pe baza unui bilet, în valoare de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Pe baza biletelor, aceştia pot participa la o tombolă cu premii, constând în trei vouchere valorice: premiul I- 1.000 de lei, premiul II- 500 de lei şi premiul III- 250 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

citeste totul despre: