Lecţie de administraţie în Agnita: proiect cu bani europeni cât bugetul oraşului pe 4 ani

Conducerea Primăriei Agnita va semna mâine actele pentru demararea proiectului pe fonduri europene care prevede reabilitarea infrastructurii în tot centrul oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Trafic restricţionat şi lucrări pe mai multe străzi din Sibiu

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, reclamată la DNA


Este vorba despre un proiect de 6 milioane de euro dintre care contribuţia primăriei va fi de doar 100.000 de euro. Cu aceşti bani se va refce complet centrul oraşului, străzile Mihai Viteazu, Republicii, 1 Decembrie şi Avram Iancu.

Agniţenii vor avea inclusiv pistă de bicilete realizată după standarde europene. La care se adaugă, bineînţeles, toată reţeaua de apă-canal din zonă complet modernizată. Mai mult decât atât, în urma proiectului vor apărea numeroase locuri de parcare în zonă şi staţii de autobuz noi.

“Agnita este singuruil oraş din judeţul Sibiu care a câştigat o asemenea finanţare şi în ţară mai sunt doar trei oraşe care se bucură de un asemenea proiect, al Agnitei fiind cel mai mare”, spun autorităţile.

Aceasta urmează a fi cea mai mare investiţie din oraş din ultimii 20 de ani şi, ca valoare, reprezintă bugetul oraşului pe patru ani. Proiectul ar trebui să se încheie în luna octombrie anul viitor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


citeste totul despre: