UPDATE Accident grav pe DN 19 A. Un copil de un an şi 4 luni a murit pe loc. La scurtă vreme a decedat şi tatăl. Mama, care e însărcinată, e în stare gravă

UPDATE Accident grav pe DN 19 A. Un copil de un an şi 4 luni a murit pe loc. La scurtă vreme a decedat şi tatăl. Mama, care e însărcinată, e în stare gravă

In accident au fost implicate doua autoturisme - foto:szatmar.ro

Patru persoane au fost rănite, vineri, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 19 A, în zona localităţii sătmărene Răteşti. Un copil de un an şi 4 luni a murit la locul accidentului. La scurt timp a murit şi tatăl acestuia. Mama copilului se află în stare gravă la spital. Aceasta e însărcinată.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 20 Mai - Bilanţul victimelor a ajuns la patru

UPDATE 20.35 Încă una dintre persoanele rănite în accidentul produs, vineri, pe drumul naţional 19 A, în judeţul Satu Mare, a murit la spital, fiind vorba despre un bărbat de 29 de ani, tatăl copilului de un an şi patru luni care a decedat la locul accidentului, nemaiputând fi resuscitat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Satu Mare încă o persoană dintre cele rănite în accidentul produs la Răteşti a murit la spital. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, tatăl copilului de un an şi patru luni care a decedat anterior la locul accidentului, neputând fi resuscitat.

Poliţiştii precizează că la spital se mai află o femeie de 29 de ani, mama minorului decedat, care este în stare gravă.

"Cauzele accidentului sunt în continuare neelucidate. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei şi a participaţiei fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui”, se arată în document.

Potrivit sursei citate, unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani, din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat.

Al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj, care era însoţit de o femeie de 29 de ani împreună cu un copil de un an şi patru luni.

Traficul în zona accidentului a fost reluat după aproximativ două ore.

UPDATE 16.42 Copilul şi persoana adultă care au fost răniţi, vineri, în accidentul produs pe drumul naţional 19 A, în judeţul Satu Mare, au decedat, medicii nereuşind să-i resusciteze. Traficul în zona localităţii Răteşti este în continuare complet blocat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, inspectorul Răducu Silaghi, a declarat, vineri, pentru News.ro, că adultul şi copilul care erau resuscitaţi în urma accdentului produs pe drumul naţional 19 A au murit.

Manevrele de resuscitare nu au dat roade, iar medicii nu au mai putut face decât să declare decesul.

"Se fac în continuare măsurători la faţa locului, dar cauza producerii accidentului este neelucidată. Poate va fi stabilită în urma expertizelor”, a declarat inspectorul Răducu Silaghi.

Potrivit acestuia, traficul în zona localităţii Răteşti este complet blocat în continuare, dar se estimează că va fi reluat în aproximativ o jumătate de oră.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, inspectorul Răducu Silaghi, a declarat, vineri, pentru new.ro că două autoturisme s-au ciocnit frontal pe drumul naţional 19 A, în zona localităţii Răteşti.

"Patru persoane au fost rănite. Dintre acestea, două au fost transportate la spital, iar un copil şi un adult sunt resuscitaţi la faţa locului”, a declarat Răducu Silaghi.

Potrivit acestuia, cercetarea la faţa locului nu a fost finalizată, echipajele din teren urmând a stabili cauzele producerii accidentului şi mecanismul acestuia.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul între Satu Mare şi Zalău este oprit pe ambele sensuri.

citeste totul despre: