Atmosferă de basm în tabăra de vară a Grădiniţei Guliver

Atmosferă de basm în tabăra de vară a
Grădiniţei Guliver

Zânele şi prinţelese i-au introdus pe copii în lumea basmelor - foto: Adrian Caraba

Educatoarele grădiniţei nu şi-au luat nici o zi de vacanţă, începând tabăra de cum s-a încheiat anul şcolar. Efortul lor aduce un confort părinţilor care nu au cu cine sa îşi lase copill peste vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Animale, atelier de olărit, gogoşi fierbinţi, prinţese şi zâne, toate acestea şi multe altele în curtea Grădiniţei Guliver. Tabăra de vară organizată de către educatoarele grădiniţei a adunat zeci de copii dornici să se bucure de această atmosferă care înglobează frumuseţea zilelor de ieri cu cele de astăzi.

„Tema taberei de vară este „Poveştile de ieri şi de azi”, după cum puteţi vedea, curtea este împărţită în două, partea tradiţională şi partea modernă. Ştiu că le place şi celor mici şi câteun pictat pe faţă şi modelat de baloane, aşa că am pregătit şi astfel de sectoare. Avem Atelierul bunicii, unde bunicuţele de la noi din grădiniţă, mai tinere ce-i drept, pregătesc plăcinte şi gogoşi, apoi avem teatru unde educatoarele vor prezenta piesa „Iedul cu trei capre„, avem şi o fermă cu câteva aimale aici şi pe partea cealaltă avem karaoke, artă,modelat de baloane, pictat pe faţă, vom realiza chiar şi un steag al taberei”, afirmă directoarea Cristina Nemeş.

La toate acestea, pentru a imortaliza bucuria de pechipul celor mici, dar şi a părinţilor care astfel scapă de grija îngrijirii copiilor în vacanţă, s-a organizat un loc pentru poze.

„Îmi place ce aţi organizat în această curte şi este o iniţiativă lăudabilă şi m-as bucura dacă fuecare grădiniţă ar proceda la fel. Ştiu ca şi tată că nu este uşor să nu ai programe în timpul vacanţe.Chiar prin această prismă consider că e o acţiune minunată.”, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor,prezent la deschidere.

„Este de lăudat că voi, educatoarele, nu aţi stat nici o zi să vă odihniţi după ce s-a încheiat anul şcolar ci aţi tot deschis această tabără”, a afirmat şi inspectoarea Leontina Ghiţ.

Copiii au fost asemenea unui muşuroi de furnici, foarte activi şi plini de viaţă, dornici să interacţioneze cu toate atelierele pregătite pentru ei. Animalele de la minifermă au fost una dintre atracţiile principale ale lor, pentru unii dintre ei fiind singura ocazie cu care văd aceste animale.

citeste totul despre: