Reşiţa: Tânărul care şi-a ucis mama susţine că e luptător în legiunea străină

Reşiţa: Tânărul care şi-a ucis mama susţine că e luptător în legiunea străină

Reşiţa: Tânărul care şi-a ucis mama susţine că e luptător în legiunea străină

Bogdan, fratele criminalului, este şocat de ceea ce s-a întâmplat în familia lui.


CITEŞTE ŞI:

VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia

Dan Bujor, şi-a ucis mama cu sânge rece în decursul acestei dimineţi. În urmă cu două săptămâni acesta a fost văzut în faţa unui club din Reşiţa unde ar fi discutat cu un vechi prieten despre experienţele sale din legiunea străină. Bărbatul în vârstă de 27 de ani s-ar fi lăudat atât familiei cât şi cunoscuţiilor că ar fi trăit experienţe traumatizante în legiunea străină iar viaţa sa este demnă de o poveste din filmele de acţiune. Fratele criminalului, Bogdan Bujor doreşte să facă lumină în tragedia care l-a lăsat fără mamă.

“A dispărut ani de zile de acasă“


În urmă cu câteva ore Bogdan Bujor a aflat că fratele său i-a ucis mama. El locuieşte astăzi în Timişoara, unde s-a stabilit datorită afacerilor. Are o firmă de construcţii, însă a plecat în regim de urgenţă pentru a vedea ce s-a petrecut la Reşiţa. “Azi dimineaţă am vorbit cu Bogdan însă nu mi-a spus nimic. Acum aflu de la dumneavoastră ce s-a întâmplat şi nici mie nu-mi vine să cred. Despre familia lui nu ştiu foarte multe dar pot spune de Bogdan că este un om muncitor, este un om care se chinuie, are o iubită de mult timp cu care locuieşte în Timişoara“, a spus un om care a făcut afaceri cu Bogdan şi un bun prieten de-al său din Timişoara..

Bogdan este şocat de ceea ce s-a întâmplat acasă. “Nu cred că este adevărat ce spune el că ar fi fost în legiunea străină. Cei de acolo au criterii foarte avansate de alegere a oamenilor. A fost plecat în străinătate o bună bucată de timp. A stat în Anglia vreo patru ani şi s-a întors acasă recent. Mult timp nu a ştiut nimeni de el. Când ajung în Reşiţa voi sta de vorbă cu presa pentru că îmi doresc ca multe lucruri să fie rezolvate“, a spus Bogdan Bujor, fratele criminalului