FOTO VIDEO Consilierul local Ovidiu Creţan sancţionat de poliţie pentru că a bătut un tânăr într-un bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Creţan este consilier local ales pe listele PP DD FOTO CRISTIAN FRANŢ
Ovidiu Creţan este consilier local ales pe listele PP DD FOTO CRISTIAN FRANŢ

În cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Bocşa, unui ales local i s-a cerut să-şi prezinte demisia ca urmare a implicării într-un eveniment violent, confirmat şi sancţionat de organele de Poliţie. Ovidiu Creţan este consilier local PPDD.

Radu Ionel Neda a trimis o adresă consilierilor locali şi chiar a venit în faţa lor pentru a le mărturisi faptul că Ovidiu Creţan, consilier din partea PP-DD, l-ar fi agresat într-un local din oraş. Tânărul a povestit în detaliu cele întâmplate şi, pentru a fi mai convingător, a plecat repede acasă de unde a adus un proces-verbal care confirmă faptul că alesul local Ovidiu Creţan a fost sancţionat cu amendă.
Neda povesteşte că pe 2 februarie se afla în localul „Black&White“ din Bocşa şi că, după ce şi-a plătit consumaţia şi se îndrepta spre ieşire, a fost abordat de fraţii Creţan care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în zona capului, spărgându-i nasul şi capul în trei locuri. „Au continuat să mă lovească şi după ce eram căzut jos, ameninţându-mă că mă va omorî“ povesteşte Neda.
Creţan spune că totul i se trage din cauza opţiunilor sale de vot în Consiliul Local. Acesta a negat faptul că ar fi avut un conflict violent cu Radu Ionel Neda, dar a recunoscut un schimb mai dur de replici. În plus, a afirmat că disputele dintre cei doi sunt mai vechi. Cu toate acestea, Creţan a negat în plenul Consiliului Local Bocşa că ar fi fost sancţionat de poliţie. „Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform Legii 61/1991“ spune însă ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. „Asta mi se pare grav: la poliţie s-au constatat cele spuse de dl. Neda!“ constată stupefiat viceprimarul Constantin Borozan.

Comportament analizat de partid dar şi de Consiliul Local
Situaţia a ajuns şi la urechile superiorilor tânărului din PP-DD, care analizează situaţia. Creţan susţine însă că nu sunt motive să plece din Consiliul Local al oraşului Bocşa, chiar dacă atât partidul cât şi Primăria spun că vor analiza statutul alesului local şi vor decide dacă îi vor cere demisia. Primarul a ţinut să-l conştientizeze pe tânărul consilier local de importanţa demnităţii pe care o are: „Să vă gândiţi că s-a ajuns la poliţie. Dumneavoastră reprezentaţi o comunitate, sunteţi un ales local. Rugămintea mea la dumneavoastră este să vă gândiţi tot timpul că sunteţi reprezentantul comunităţii! Nu vrem să avem această pată asupra consiliului local: de bătăuş, de huligan, de agresor! Avem destule probleme în oraş, ne mai lipseşte să ne acuze lumea pe stradă că batem oameni“ l-a avertizat Eugen Cismăneanţu.
 

Ovidiu Creţan consilierul local bătăuş
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite