VIDEO Ce a păţit „zmeoaica şoselelor” din BMW-ul care a şicanat în trafic un alt şofer, după ce a devenit celebră pe YouTube. De ce a fost amendat şi celălalt şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce un şofer a filmat cu o cameră de bord cum este şicanat în trafic de un alt conducător auto aflat la volanul unui BMW, iar apoi a postat filmarea pe YouTube, Poliţia Rutieră a luat măsuri. Scena s-a petrecut pe DN 64 în judeţul Vâlcea.

Şicanarea s-a produs zilele trecute, pe un drum naţional din judeţul Vâlcea. Persoana care se afla la volanul unui BMW, deranjată că a fost claxonată în timp ce staţiona pe mijlocul drumului, a început să pună brusc frâne şi să-l sâcâie pe şoferul care-i atrăsese atenţia.

„În intersecţie m-a depăşit pe partea stângă după cum se vede, iar acele frâne ostentative spun totul. Nu se mai poate cu astfel de ”şoferi” care se cred zmei doar pentru că au maşini puternice... Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap!”, spunea şoferul care a filmat scena pe care a trimis-o Poliţiei Rutiere şi a postat-o şi pe YouTube.

      

Drept urmare, a fost amendat pentru că l-a făcut celebru pe „micul zmeu al şoselelor”, care s-a dovedit că de fapt era o „zmeoaică”. Pe lângă sancţiunea contravenţională, aceasta a rămas şi fără permis pentru 30 de zile, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Sandra Dăscălete. 

„Cu referire la filmuleţul care a apărut pe YouTube, în care un şofer, pe DN 64, frânează nemotivat, şicanând alt conducător auto care se afla în spatele său, precizăm că ambii participanţi la trafic au fost identificaţi. Şoferiţa din BMW a fost sancţionată în baza OUG 195/2002 şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Celălalt conducător auto, care a şi postat filmuleţul, a fost sancţionat la Legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei care a menţionat că al doilea şofer a fost amendat de fapt pentru „injurii şi expresii jignitoare”.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite