Râmnicu Vâlcea: Rugăciuni virtuale pentru cei aflaţi la ananghie

Râmnicu Vâlcea: Rugăciuni virtuale pentru cei aflaţi la ananghie

Pastorul Claudiu Niţişor lansează primul site de rugăciune din ţară

Site-ul „Rugăciune pentru oraşul meu" este singurul din ţară care oferă oamenilor posibilitatea să se roage pentru cineva aflat într-o situaţie grea sau pur şi simplu pentru sine. Site-ul de rugăciune a fost inaugurat, astăzi, oricine putând accesa pagina de internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Ideea mi-a venit în urmă cu ceva timp când mă rugam pentru un copilaş care avea probleme de sănătate şi era nevoie de un miracol pentru a putea fi salvat. M-am gândit atunci la varianta, internet, şi la faptul că mai mulţi oameni s-ar putea ruga pentru micuţ pe un site specializat. Aşa că m-am decis să realizez o pagină de internet specializată pe rugăciune", afirmă pastorul Claudiu Niţişor din Râmnicu Vâlcea.


Servicii gratuite pentru rugăciune


Bărbatul spune că internetul este o modalitate la îndemâna oricărei persoane care poate din prea multe obligaţii, nu are întotdeauna timp să meargă la biserică pentru a spune o rugăciune. „Aproape oricine are acum internet acasă şi este foarte simplu să acceseze pagina noastră unde după ce vor completa câteva date, vor primi gratuit, prin mail, un set de rugăciuni, în funcţie de ceea ce solicită fiecare", completează pastorul Niţişor. Claudiu Niţişor, de cult penticostal s-a implicat de-a lungul timpului în zeci de acţiuni umanitare, scopul său fiind acela de a ajuta copiii nevoiaşi, dar şi de a aduce bucurie în sufletele micuţilor, fie că sunt bogaţi sau săraci. „În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, împărţim sute de cadouri copiilor din Vâlcea", spune pastorul care este şi preşedintele fundaţiei Pro Help din Râmnic.


Idee inedită de rugăciune


Site-ul de rugăciune este o noutate în România şi este destinat oamenilor simpli din toate colţurile lumii. Creştinii care doresc să se înscrie în acest lanţ de rugăciune nu trebuie decât să îşi transmită cererea pe internet şi, ulterior, vor primi mailul cu temele de rugăciune. Pastorul speră ca ideea sa să fie bine primită de credincioşii de pretutindeni.

citeste totul despre: