Râmnicu Vâlcea: Candidatele de la „Miss Voluntar” strâng azi fonduri pentru copiii bolnavi (FOTO)

La spectacolul caritabil care se va desfăşura de la ora 19.00 la Cinematograful Ostroveni sunt invitaţi oameni de afaceri care să ajute câţiva copii bolnavi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zece fete se întrec azi pentru obţinerea titlului de „Miss Voluntar 2010" într-un spectacol de caritate care va avea loc începând cu ora 19.00 la Cinematograful Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.


Concursul organizat de ONG „Speranţa" îşi propune să strângă fonduri pentru trimiterea a doi copii cu dizabilităţi la o clinică universitară din Viena. „Pe lângă spectacolul de muzică rock susţinut de formaţia Qasar Band va avea loc şi o licitaţie de tablouri, banii încasaţi urmând să fie folosiţi în scopuri caritabile", a spus Anton Dumitru, preşedintele ONG Speranţa.


Concurentele la „Miss Voluntar 2010", toate voluntare ale Asociaţiei „Speranţa", vor defila în faţa asistenţei în ţinută de seară, costum de baie şi vor da probe de cultură generală. Despre sumele care se vor strânge şi premiile finalistelor, aflaţi mai multe amănunte de pe site-ul nostru, după desfăşurarea concursului.citeste totul despre: