Bătaie cruntă într-o şcoală din Râmnicu-Vâlcea: o fată şi-a snopit în bătaie colega

Bătaie cruntă într-o şcoală din Râmnicu-Vâlcea: o fată şi-a snopit în bătaie colega

Elevii s-au bătut în şcoală

Două filmuleţe cu bătăile care au avut loc la Grupul Şcolar Henri Coandă au fost postate pe Youtube.

Ştiri pe aceeaşi temă


 UPDATE 16.30. Eleva care a fost bătută a refuzat să meargă să se prostitueze


La Grupul Şcolar Henri Coandă din Râmnicu Vâlcea a avut loc o bătaie între elevi de o cruzime ieşită din comun. Protagonista, o elevă de clasa a IX-a, a lovit cu bestialitate, în timpul recreaţiei, o altă colegă de clasă. Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil de către unul dintre elevi şi postate, în mai multe fimuleţe, pe Youtube. Incidentul a avut loc pe 24 mai, dar conducerea şcolii spune că a aflat de filmuleţe abia vineri, 25 mai. Directorul Grupului Şcolar a refuzat să ofere informaţii referitoare la scandalul care a avut loc, spunând că situaţia a fost făcută cunoscută la Inspectoratul Şcolar Vâlcea.


Eleeva bătăuşă locuieşte împreună cu un tânăr de 20 de ani


„Am chemat directorul şcolii şi dirigintele la Inspectorat, chiar dacă fapta a avut loc când eu nu eram inspector şef. Eleva care a produs scandalul are 14 ani şi locuieşte împreună cu părinţii şi cu un tip de 20 de ani. Măsurile care le-a luat conducerea şcolii, de mutarea disciplinară a elevei la altă şcoală sunt singurele pe care le permite legea", a spus prof. Florin Smeureanu, şef al ISJ Vâlcea de doar două zile. Bătăuşa, a avut şi o aliată, o elevă din aceeaşi clasă, care văzând că lucrurile iau o întorsătură foarte gravă, a devenit din agresor, apărător al elevei bătute.


Fetele făceau parte din acelaşi anturaj


Din surse am aflat că între între fete au apărut neînţelegeri legate de faptul că agresoarea, care aranjase o să meargă împreună cu celelate două să se prostitueze, a fost refuzată, victima înjurând-o de mamă cu o recreaţie înainte de momentul bătăliei. Agresoarea are un CV din care nu lipsesc dispariţiile subite. „Maria P., fata care a comis agresiunea, a fost dată dispărută naţional, pe data de 6 martie 2012, dar a fost găsită la numai o zi. Fetele implicate în scandal făceau parte din acelaşi anturaj", a spus insp. Alina Teodrescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Imaginile dure postate pe Youtube au fost văzute şi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Vâlcea. „Pentru că fata care a fost victimă era în plasament, am trimis azi, 29 mai, oameni în teren pentru a verifica cele întâmplate", a spus Nicolae Badea, directorul DGASPC Vâlcea. Poliţia spune că s-a sesizat din oficiu în legătură cu scandalul de la Henri Coandă, în timp ce conducerea liceului spune că ea a sesizat oamenii legii.


Un conflict între elevii unei clase de la Grupul Şcolar Henri Coandă din Râmnicu Vâlcea a ajuns subiect pe Youtube. Două filmuleţe postate indică două conflicte extrem de violente care au avut loc în incinta unei săli de clasă, în care protagonistă este o elevă, care cară pumni şi picioare unul alt elev. Vom reveni cu detalii despre ceea ce s-a întâmplat la liceul vâlcean.

citeste totul despre: