Cei mai mulţi cititori din Ploieşti l-au propus pe doctorul Marian Albu ca fiind doctorul cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

Cei mai mulţi cititori din Ploieşti l-au propus pe doctorul Marian Albu ca fiind doctorul cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

Căutăm, împreună, medicii de top din Ploiești. Foto arhivă Adevărul

În urma campaniei demarate de „Adevărul", au apărut şi primele reacţii din partea cititorilor. Primele nominalizări vin din domenii medicale precum: cardiologie, chirurgie, ginecologie şi  pediatrie. Propunerile pentru campanie continuă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 600 de persoane au citit, au comentat şi au făcut nominalizări pe ploiesti@adevarul.ro şi pe site-ul ploiesti.adevarul.ro, pentru desemnarea celui mai bun medic din Ploieşti. Din punctul de vedere al cititorilor, pe primul loc al acestui clasament se află dr. Marian Albu, singurul specialist din Prahova care efectuează angiografii şi implantează stenturi şi cardiostimulatoare.

Maria Nicola, cititor al site-ului ploiesti.adevarul.ro a comentat: „Dr. Marian Albu de la Spitalul Judeţean Ploieşti...un om de toată isprava şi de o calitate morală cu mult superioară doctorilor din judeţean".

Mihai Mihaela completează: „Medicul Marian Albu este o bomboană de om. A ajutat mulţi bolnavi şi, datorită lui, mama mea este în viaţă".


Doctorul Marian Albu

Printre medicii nominalizaţi se numără şi dr. Ioan Dincă şi dr. Leonard Ivan, chirurgi ai Spitalului CFR din Ploieşti, pediatrul Ioana Olteanu, diabetologul Lăcrămioara Croitoru, ginecologul Elena Fusu, medicul de la UPU Mihaela Nedelcu.

Campanie marca Adevărul

Adevărul îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Ploieştiul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Ploieştiul se mândreşte.

Start pentru nominalizări!

Până pe 19 octombrie, lista de nominalizări este deschisă şi aşteptăm propunerile tale pe ploiesti.adevarul.ro.

Votează-i pe cei mai buni!

Miercuri, 20 octombrie, Adevărul va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Ploiești şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Ploieștiul se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

CLICK PE LINK PENTRU DETALII

Doctorii cu care Ploieştiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:
citeste totul despre: