Alertă la Ploieşti. O adolescentă în vârstă de 14 ani a dispărut fără urmă. A plecat la pregătire la matematică şi nu s-a mai întors acasă

Alertă la
Ploieşti. O adolescentă în vârstă de 14 ani a dispărut fără urmă. A plecat la
pregătire la matematică şi nu s-a mai întors acasă

Gerogiana Cătălina Moise, adolescenta de 14 ani căutată de familie şi de poliţie FOTO IJP Prahova

Alertă la Ploieşti după ce o adoescentă în vârstă de 14 ani a dispărut, marţi, fără urmă. Georgiana Cătălina Moise a fost văzută ultima dată marţi dimineaţa, la ora 7, atunci când a plecat de acasă pentru a merge la pregătire. Familia a alertat Poliţia care a început căutările, dar fără rezultat până la această oră

Ştiri pe aceeaşi temă

Update: Georgiana a fost găsită în Gara de Nord din Bucureşti şi s-a întors la familie

Mama Georgianei a declarat că fata a plecat de acasă marţi dimineaţă la ora 7.30 pentru a merge la meditaţii la matematică. Deşi a sunat-o să vadă dacă a ajuns la program, fata nu a mai răspuns, iar nimeni nu poate spune încotro a plecat eleva.

Autorităţile au demarat deja căutările în acest caz şi au distribuit o fotografie a copilei în speranţa că cineva va putea oferi vreo informaţie reală despre locul în care se află Georgiana.

 Cei care pot oferi relaţii care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugaţi să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

citeste totul despre: