Tânără rănită după ce tavanul unui pasaj a căzut peste ea. Pasajul a avut zeci de probleme în ultimii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 16 ani a fost rănită la cap şi picioare duminică seara, după ce tavanul unui pasaj pietonal subteran din centrul Piteştiului a căzut peste ea. Tânăra mergea spre casă împreună cu un grup de prieteni în momentul în care zeci de bucăţi de tencuială din tavanul pasajului s-au desprins şi au căzut peste ea. Tânăra a fost internată la Spitalul de Pediatrie şi este în stare stabilă.

Tânăra a apucat să vadă cum bucăţile de tencuială cad peste ea şi a pus instinctiv mâinile pe cap, însă nu a putut evita impactul. Fata a suferit răni la cap şi la picioare şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. În acest moment, tânăra este conştientă şi în afara oricărui pericol.

Pasajul Magnolia se află chiar lângă Prefectura Argeş, iar autorităţile locale au luat decizia să îl închidă până când tavanul va fi reparat. Mai mulţi poliţişti locali şi agenţi de pază au fost amplasaţi la cele două ieşiri ale pasajului. Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au precizat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, cercetarea fiind deocamdată in rem. Se vor face verificări atât la Primăria Piteşti-beneficiarul lucrării, cât şi la firma ce a realizat pasajul, inaugurat în 1996 cu mare pompă de către fostul primar Tudor Pendiuc.

image

Recent, Primăria Piteşti a cheltuit 80.000 de lei pentru reabilitarea pasajului.

În ultimii ani au fost înregistrate mai multe probleme la pasajul Magnolia din Piteşti. Scările rulante din pasaj s-au stricat de câteva zeci de ori, iar din cauza ploilor şi ninsorilor, în pasaj s-a infiltrat de mai multe ori.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite