Programul magazinelor mari, al autobuzelor şi farmaciilor din Piteşti, în perioada Paştelui

 Programul magazinelor mari, al autobuzelor şi farmaciilor din Piteşti, în perioada Paştelui

Hipermarketurile se închid în prima zi de Paşte

În perioada Paştelui, hipermarketurile au program special, duminică fiind toate închise. Autobuzele vor circula mai rar, iar doar patru farmacii din Piteşti vor avea program non-stop.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Auchan, sâmbătă este deschis între orele 8-18.00, iar în prima zi de Paşte hipermarketul este închis. Luni, programul se reia între orele 9-21.00, iar marţi revine la normal, adică între orele 8-22.00.

Hipermarketul Real îşi aşteaptă clienţii, sâmbătă, până la ora 20.00, urmând ca în prima zi de Paşte să fie închis, iar luni magazinul se deschide încă de la ora 8.00, pentru a vă da posibilitatea să vă realimentaţi frigiderele pentru o nouă zi de petrecere.

Hipermarketul Carrefour se închide, sâmbătă, la ora 19.00, de Paşte este închis, iar luni are program normal.

La magazinele Kaufland este activitate mare încă de la primele ore ale dimineţii. Sâmbătă, magazinele din Craiovei şi Nord s-au deschis încă de la ora 7.00 şi vor funcţiona până la 18.00, urmând ca de Paşte să se închidă. Luni, magazinele sunt deschise între orele 9-16.00.

Metro Piteşti se închide, sâmbătă, la ora 16.00, iar duminică are toată ziua porţile închise. Luni, magazinul funcţionează între orele 8-16.00, iar de marţi programul revine la normal.

Euromallul este deschis, sâmbătă, între orele 10-20.00, iar duminică este închis. Luni, mallul este deschis între orele 10-22.

Farmacii deschise non-stop

Dacă, de Paşte, întâmpinaţi probleme de sănătate, aveţi de unde să vă procuraţi medicamente, pentru că sunt farmacii deschise non-stop. Este vorba despre Catena din Piaţa Vasile Milea, Help Net, Farm Divers şi Richter din Craiovei. Dacă problemele persistă, mergeţi la spital.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti se va asigura permanenţa la Unitatea de Primire Urgenţe, aşa că cei care vor face excese la mesele de Paşte, bolnavii cronici şi cazurile de urgenţă, vor primi ajutor aici.

Autobuzele au program de vacanţă

Autobuzele din Piteşti vor circula, până pe 22 aprilie, conform programului de vacanţă, adică mai rar, fiind văzute în trafic la un interval mai mare, de până la 30 de minute. 

citeste totul despre: