Piteşti: Urmărit general din Mehedinţi, prins în Argeş

Piteşti: Urmărit general din Mehedinţi, prins în Argeş

Ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au reuşit să încătuşeze un mehedinţean dat în urmărire generală, pentru înşelăciune. Dumitru Radion Hoară, în vârstă de 33 de ani, din oraşul Strehaia, a fost prins în timp ce încerca să încheie mai multe contracte de leasing în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale ce îşi are sediul î

Pitesti: Strada Crinului din Piteşti a fost inundată

Pitesti: Strada Crinului din Piteşti a fost  inundată

Potopul de aseră  a–ntins la maxim  nervii şoferilor  care circulau pe strada Crinului. Canalizarea din carierul Popa Şapcă n-a  mai făcut faţă puhoiului  venit din zonele mai înalte ale Piteştiului. În mai puţin de o oră,  apa  a urcat şi pe trotuare  iar  cartierul  a – nceput să semene  tot mai mult cu un lac.

Pitesti: Argeşul sub apă

Pitesti: Argeşul sub apă

O furtună violentă, vijelie în toată regula, cu tunete şi fulgere, asta s-a petrecut aseară în Argeş. Mai multe gospodării au fost inundate. Până spre dimineaţă, pompierii au muncit de zor ca să scoată apa şi mâlul din zonele afectate.

Multe discuţii în spaţiul public despre o iminentă remaniere. Deşi Liviu Dragnea încearcă să liniştească spiritele, este clar că obiectivul său este să-i facă ţapi ispăşitori pe miniştrii remaniaţi, pentru eşecurile actualei guvernări. Nu e prima dată când se apelează la soluţia aceasta. Şefii supremi sunt buni, Programul de guvernare, „Biblia” PSD, e bun, doar miniştrii sunt incompetenţi. Cine i-a uns în funcţie, nu se mai pune.

acum 11 zile · comentarii (2)

Joi, la Bucureşti, Comisarul Margrethe Vestager, responsabila pe sectorul concurenţă, va avea avea convorbiri oficiale cu preşedintele Klaus Johannis şi cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Înaintea acestei vizite, domnia sa a dat un scurt interviu, în exclusivitate, corespondentului la Bruxelles al ziarului Adevărul, Cristian Unteanu.

acum 11 zile · comentarii (2)

Absolut fascinantă lectura celor mai bine de 800 de pagini cât numără Confesiunile unui ambasador sovietic la Washington. Carte datorată unui diplomat cu un destin excepţional, Anatoli Dobrînin, omul care a reprezentat interesele pe plan extern ale URSS în Capitala SUA din 1962 şi până în 1986. Şi care a luat parte la toate summit-urile sovieto-americane din intervalul 1955-1990.

acum 11 zile · comentarii (1)

E bine că existaţi. Problema e să puneţi în fapt potenţialul vostru, ceea ce vă doresc fără rezerve. În nume propriu, eu vă cer să acţionaţi pe măsura aşteptărilor mele foarte mari pe un segment şi numai unul, critic pentru România: schimbarea paradigmei Educaţiei. Vă cer să fiţi de nota 10. Acum sunteţi de nota 3, în materia acestor politici publice. Şi unii, şi ceilalţi. Dar puteţi fi de 10, fără probleme.

acum 11 zile · comentarii (7)

Actualul Guvern s-a angajat ca la 1 septembrie 2017 toate posturile de director de şcoală vor fi ocupate prin concurs. Atragem atenţia că planificarea unei singure sesiuni de concurs poate să repete situaţiile de neocupare din 2016, drept care Coaliţia pentru Educaţie recomandă planificarea a minim doua sesiuni de concurs şi limitarea numărului de numiri succesive ale aceleiaşi persoane pe acelaşi post.

acum 11 zile · comentarii (0)

Ion Aion este absolvent de teologie şi de limbi clasice, preot ortodox de 11 ani, doctor în teologie şi traducător publicat de Patriarhia Ortodoxă Română. A renunţat la veştmintele bisericeşti, şi-a dat demisia din preoţie şi s-a hotărât să vorbească.

acum 11 zile · comentarii (16)

Sărbătoarea pregătită cu atâta efort şi bucurie găseşte Teatrul Nottara la el acasă, adică în sediul pe care îl ocupă de decenii. Doar că recuperarea locaţiei pare iluzorie de vreme ce trecerea de la bulina de risc seismic ridicat la un grad inferior care i-a permis instituţiei să-şi reia activitatea pe Bulevardul Magheru, trebuie urmată de o consolidare. Obligatorie. Când? Cum? Cu ce bani? Nu se ştie sigur, deocamdată.

acum 11 zile · comentarii (0)

M-am întrebat zilele acestea, alături de alţi prieteni, cu ce drept unii cetăţeni români, fie ei şi 3 milioane (deşi numărul este colectat suspect şi folosit forţat, ca în politică cu voturile cetăţenilor, poporul, dom'le!), doresc să orânduiască viaţa şi să interzică libertatea şi drepturile umane, constituţionale ale altor cetăţeni?

acum 12 zile · comentarii (227)

Ucraina revine din nou în prim planul agendei de securitate globale. După ce Directorul National Intelligence de la Casa Albă, Dan Coats, a făcut o depoziţie incendiară în faţa Comitetului Select pentru Intelligence al Senatului American, au fost date publicităţii presiunile, subminarea generală şi strategia Rusiei pentru a bloca Ucraina de a se alătura Occidentului.

acum 12 zile · comentarii (89)

Complet inexplicabil scăzutul interes arătat de mediile de informare bucureştene faţă de reuniunile la vârf a două dintre partidele parlamentare ale României. Reuniuni ce au avut loc la Cluj şi la Zalău la finele săptămânii trecute. Este vorba despre USR şi despre UDMR, formaţiuni politice aflate teoretic în opoziţie, care au avut în weekend congrese.

acum 12 zile · comentarii (7)
Postari Recente