Karaoke Party în cluburile piteştene

Distracţia va fi garantată la “concertele live” ale prietenilor. Cluburile din oraş organizează chiar şi concursuri cu premii pentru cei mai talentaţi cântăreţi care se încumetă să participle la karaoke.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup mare de prieteni, ceva cultură muzicală şi mult curaj. Acestea sunt ingredientele unei seri petrecute în oraş. Distracţia şi buna dispoziţie vor veni de la sine o dadtă ce concursul de karaoke va începe. Cluburile din Piteşti au organizate seri de karaoke unde cei talentaţi îşi pot demonstra abilităţile vocale.


În această seară, în club Forever, de pe strada Victoriei nr. 70, se organizează Karaoke Party. Maestru de ceremonii va fi Octavian, tânărul piteştean care a participat la emisiunea Mega Star şi care îi va încuraja şi ajuta pe participanţi, de la ora 20.00.


Şi în pub-ul Taverna Teilor, de pe Strada Teilor nr. 33 bis, aveţi de ales dintre sutele de melodii din toate timpurile pe cea pe care o ştiţi cel mai bine pentru a o interpreta în faţa prietenilor. Fie că doriţi să o dedicaţi soţiei, prietenei sau amicilor de care vă leagă amintiri plăcute, în fiecare vineri seara puteţi cânta aici orice piesă.            


Karaoke cu pizza

Dacă în timp ce vă ascultaţi prietenii cântând vreţi să serviţi o pizza, atunci Club 32 este locul ideal unde puteţi merge. Situat pe strada Armand Călinescu nr. 32, barul-pizzerie oferă clienţilor săi, în fiecare vineri seara de la ora 22.00, posibilitatea de a se simţi bine şi de a cânta live cele mai îndrăgite cântece, dar şi de a dansa. Dacă vă număraţi printre cei mai buni cântăreţi, puteţi câştiga un premiu.


Şi prison-barul Alcatraz amenajat ca în interiorul unei închisori, de pe Bulevardul Republicii  nr.70, este un loc deosebit unde puteţi merge la karaoke alături de prieteni sau de familie. În fiecare sâmbătă, grupuri de tineri se adună aici pentru a se distra şi pentru a dansa în timp ce curajoşii cântă din suflet.


Iar dacă la sfârşit de săptămână nu reuşiţi să vă adunaţi gaşca de prieteni, puteţi merge în fiecare miercuri în Club CubA, de pe Strada Victoriei, nr. 17 sau în fiecare joi, la karaoke în Club Hush, pe strada Armand Călinescu nr. 9. În toate locaţiile amintite, intrarea este liberă.citeste totul despre: